Телефон 21 12340080

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ - PEST STOP PSOR-SB

Τιμή (Incl.tax):
64,00 €
Εκτός αποθέματος

Ηχητική ηλεκτρονική συσκευή με αισθητήρα για την απώθηση επιβλαβών πτηνών για 4 στρέμματα

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 100606

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: Pest Stop - UK

Μοιραστείτε το προϊόν:

Ηλεκτρονική συσκευή για την προστασία από τα πουλιά PEST STOP.

Η ηλεκτρονική συσκευή για να απωθούν τα πουλιά είναι μια συσκευή που εκπέμπει ηχητικά σήματα αρπακτικών γεράκι, καρακάξα, ένα σμήνος πουλιών φοβισμένη και την κραυγή των γλάρων. Όλοι αυτοί οι ήχοι που εκδίδει ηλεκτρονική συσκευή τρομάξουν τα πουλιά έτσι θα αποφεύγουν να επισκέπτονται χώρους όπου ακούνε κραυγές αρπακτικών, όπως πετρίτης και Γερακίνα, όπως στο φυσικό τους περιβάλλον που τρώγονται από nego.Tozi συσκευή είναι αποτελεσματική για την προστασία των καλλιεργειών και αμπέλια συστοιχίες, αποθήκες, λιμάνια και άλλες επειδή είναι επίθεση από τα άγρια ​​πτηνά, όπως τα ψαρόνια, κοτσύφια, τσίχλες, περιστέρια αυτά τα πουλιά γνωρίζουν τους φυσικούς τους εχθρούς, μιλάμε για γεράκια και όρνια και γλάροι έχουν μια έμφυτη φόβο tyah.Ot άλλη πλευρά είναι πουλιά όπως περιστέρια, χελιδόνια, σπουργίτια τα είδη αυτά θα επωφεληθούν από την ηλεκτρονική συσκευή μόνο αν τα άγρια ​​δηλαδή δεν ζουν σε αστικές περιοχές, διότι αστικής περιστέρια, σπουργίτια δεν γνωρίζουν αυτές τις ληστρικές τους ήχους που εκπέμπει ηλεκτρονική συσκευή για την προστασία από τα πουλιά και δεν πρέπει να φοβόμαστε ακούγεται συσκευή που εκδίδει κατά των πτηνών.

Η ηλεκτρονική συσκευή για την προστασία και τον εκτοπισμό των πτηνών λειτουργεί με μπαταρίες και ρεύμα από τροφοδοτικό που συνοδεύει τη συσκευή. Προσαρμογέας για την ηλεκτρική ενέργεια έχει επεκταθεί καλωδίων με μήκος 5 μέτρα, προκειμένου να τοποθετήσετε τη συσκευή κατά των πτηνών οπουδήποτε. Η συσκευή μπορεί να λειτουργήσει και ο αριθμός των μπαταριών 4 τεμ / LR14-C /. Οι μπαταρίες δεν περιλαμβάνονται.

Τα πλήκτρα ελέγχου στο ηλεκτρονικό εξοπλισμό κατά των πτηνών βρίσκεται κάτω από το κάλυμμα της μπαταρίας να προστατευθούν από το νερό και κακές καιρικές συνθήκες.Η συσκευή είναι για εξωτερική χρήση, αν χρησιμοποιείτε την τρέχουσα συσκευή πρέπει να απομονωθούν υποδοχή του προσαρμογέα με ειδική μόνωση ελαστικού το οποίο παρέχεται στο σετ

 

Τρόποι λειτουργια
Η ηλεκτρονική συσκευή για την προστασία και τον εκτοπισμό των πτηνών έχει τέσσερις τρόπους:

Λειτουργία A Η μονάδα κατά των πτηνών είναι απενεργοποιημένη. Αγωγή -
Λειτουργία B Συσκευών PIR αισθητήρα κίνησης περιλαμβάνει μόνο όταν ανιχνεύει κίνηση των άλλων πτηνών σε 15m. και η γωνία 60 μοιρών ή okolo120kv. Κάλυψη του αισθητήρα ακούγεται σαν να κυνηγήσει μακριά τα πουλιά να 4dka.
Λειτουργία -C. Η μονάδα εκπέμπει αυτόματα μια κραυγή θήραμα αρπακτικό πουλί κάθε 5 λεπτά από το χρόνο των 5s σήματος εκπομπής. περιοχή κάλυψης 4 στρεμμάτων.
Λειτουργία -D. Η μονάδα εκπέμπει αυτόματα μια κραυγή ενός πουλιού του θηράματος κάθε 10 λεπτά, το μήκος του εκπεμπόμενου ηχητικού σήματος είναι 5 δευτερολεπτα κάλυψη 4 στρέμματα.

Έλεγχος των ήχων που εκπέμπονται από τη συσκευή κατά των πτηνών.

Η μονάδα έχει τρεις διαφορετικές ακτινοβολία σήμα το οποίο εκπέμπεται σε όλες τις λειτουργίες / B, C, D / ως εξής:

Λειτουργια ηχου-1. Η μονάδα εκπέμπει μια διαπεραστική κραυγή ενός γερακιού.
Λειτουργία ήχου-2. Η συσκευή εκπέμπει μια κραυγή Saddleback.
Λειτουργία ήχου-3. Η συσκευή εκπέμπει κραυγές του συναγερμού ένα σμήνος πουλιών.

Η μονάδα έχει ένα κουμπί για τον έλεγχο της έντασης, καθώς και αισθητήρα φωτός σβήνουν όταν πέφτει το σκοτάδι και αυτόματα ξεκινά όταν παίρνει φως.

Εγκατάσταση και συσκευές εντοπισμού θέσης από τα πτηνά.

Συσκευές κατά των πτηνών, υπάρχουν δύο τρόποι τοποθέτησης μπορεί να τοποθετηθεί σε έναν τοίχο, πόλο, πόλο ή άλλο τύπο περιπτέρου από τον κάτοχο για ανάρτηση σε τοίχο που είναι μέρος του συνόλου των ureda.Ηλεκτρονικη συσκευη κατά των πτηνών μπορεί να οδηγηθεί στο έδαφος και μέσω του προσαρμογέα που που παρέχεται με τη μονάδα, ανάλογα με το είδος της περιοχής που φρουρείται από τα πουλιά.

Χώρα προέλευσης: Κίνα υπό τον έλεγχο του εντόμου STOP.CO.UK
Εγγύηση: 12 μηνες

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: