Телефон 21 12340080

Ηλεκτρονικές συσκευές υπερήχων ALL PEST

Τιμή (Incl.tax):
65,00 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή κατά σκύλους, γάτες, ποντικούς, αρουραίους,νυφιτσών, πουλιά περιοχή κάλυψης 120 

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 100605

Βάρος: 0.3500

Μάρκα на Παραγωγός: Pest Stop - UK

Μοιραστείτε το προϊόν:

 

Συνδυασμένη Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή για την απώθηση των παρασίτων ποντίκια, αρουραίους, κουνέλια, σκύλους, γάτες, κουνάβια,νυφιτσών , πτηνών

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή ALL PEST εξοριστεί όλα τα είδη των παρασίτων από την περιοχή στην οποία βρίσκεται. Η συσκευή διαθέτει τέσσερις τρόπους, όπως αυτοί ενεργοποιούνται από κουμπιά τοποθετείται κάτω από το κάλυμμα της μπαταρίας. Η συνδυασμένη ηλεκτρονική συσκευή κατά των παρασίτων λειτουργεί με δύο μπαταρίες 9V. Η συσκευή έχει τη δυνατότητα να προμηθεύονται ηλεκτρική ενέργεια μέσω ενός προσαρμογέα, διατίθεται ξεχωριστά. Η συσκευή μπορεί να ανιχνεύσει τα παράσιτα από dachik κίνησης PIR έως 15m και γωνία 60 μοιρών ή αυτόματα μεταδίδει ηχητικό και υπερήχων ήχους.

περιοχή κάλυψης έως 120 τ.μ.

Λειτουργία -A. Μονάδα κατά των παρασίτων μακριά.

Λειτουργία -B. Λειτουργία PIR αισθητήρα κίνησης Μονάδας.

Λειτουργία -C. Μονάδα εκπέμπει αυτόματα ένα υπερηχητικό σήμα κάθε 2 λεπτά, την ώρα της μετάδοσης των υπερηχητικών 5s σήματος.

Λειτουργία -D Μονάδα εκπέμπει ένα υπερηχητικό σήμα κάθε 5 λεπτά, το μήκος του εκπεμπόμενου ήχου σήματος είναι 5s.

Η συσκευη ALL PEST έχει τρία επίπεδα της εξουσίας του ηχους και υπέρηχους ήχους, ανάλογα με το είδος του παρασίτου είναι απαραίτητο για να βγάλετε.

Συχνότητα-1 .Αυτό είναι το αδύναμο σήμα υπερήχων που εκπέμπονται από τη συσκευή, χρησιμοποιείται για να αποκρούσει:. Ποντίκια, αρουραίους, μικρές γάτες, κουνέλια, πουλιά nayakoi χωρίς περιστέρια και χελιδόνια (38-42 KHz).

Συχνότητα-2 Η συσκευή εκπέμπει ένα δυνατό ήχο Cerda, ο οποίος είναι κατά: γάτες και σκύλους (23-27KHz).

Συχνότητα-3. Συσκευές για κυνηγώντας μακριά τα παράσιτα εκπέμπει το πιο ισχυρό ήχο εκεί. Είναι σχεδιασμένο για προστασία, τα σκυλιά, αλεπούδες, κουνάβια, νυφίτσες, γάτες, νυχτερίδες, σκίουροι. (18-20KHz)

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή δεν έχει βλαβερές συνέπειες για τον άνθρωπο, τα ερπετά, τα ψάρια.
Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο με τη χρήση ειδικού αντάπτορα για βάση τοίχου που πωλείται ξεχωριστά. Μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί σε θέσεις όπου ΝΑΜΑ ηλεκτρικού ρεύματος, λειτουργεί με μπαταρίες.

Μονάδα κατά σκύλους, γάτες και άλλα. Μπορεί να κολλήσει στο έδαφος, κατά προτίμηση όταν η συσκευή λειτουργεί σε έναν ανιχνευτή PIR και πρέπει να βρίσκεται στη διαδρομή των παρασίτων.

Η συσκευή υπερήχων ALL PEST έχει σχεδιαστεί για να συνδυάσει Υπερήχων και ήχου τεχνολογίας σε ένα, αυτό σημαίνει ότι οι επιμέρους τρόποι λειτουργίας η συσκευή μπορεί να ακούγεται από το ανθρώπινο αυτί. Ηλεκτρονική παράσιτα συσκευές για εξωτερική εγκατάσταση και τη χρήση. Τρέχει για την ηλεκτρική ενέργεια και μπαταρίες ανάλογα με την επιλογή σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: σήμα υπερήχων δεν μπορεί να περάσει μέσα από κάθε ουσία ή αντικείμενα. Μην τοποθετείτε τη συσκευή πίσω από τα δέντρα, θάμνους ή φράκτες και αλλα.Αυτο θα μειώσει την επίδραση της συσκευής υπερήχων. Μονάδα κατά σκύλους, γάτες, ποντικούς, αρουραίους, κουνέλια, κουνάβια και τα πουλιά πρέπει να τοποθετούνται έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει εξαιρετικά μεγάλο χώρο χωρίς εμπόδια.

Χώρα προέλευσης: Κίνα υπό τον έλεγχο του εντόμου STOP.CO.UK
Εγγύηση: 12 μηνες

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: