Телефон 21 12340080

Ηλεκτρονικες συσκευες ποντικοφαρμακα PR 220,4

Εκπτωσεις Τιμή (Incl.tax):

Κανονική Τιμή: 52,00 €

Special Price 44,90 €

Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή εναντίον των τρωκτικών, ποντίκια, αρουραίους, dormice, νυχτερίδες, σκίουροι, κουνάβια, αλεπούδες περιοχή που καλύπτει 360 τετραγωνικά μέτρα

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 115

Βάρος: 0.2000

Μάρκα на Παραγωγός: Pest-X-Repel

Μοιραστείτε το προϊόν:

Ηλεκτρονικες συσκευες ποντικοφαρμακα PR 220,4

Η ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων για τρωκτικών PR-220,4 e σχεδιαστεί για να κυνηγήσει τρωκτικά με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο χωρίς τη χρήση τοξικών χημικών ουσιών και ρύπων. Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή εναντίον των τρωκτικών και των προμηθειών θα τροφοδοτήσει χρησιμοποιεί ισχυρό υπερήχων συχνότητες εναντίον των τρωκτικών.

Η ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων για τρωκτικών PR-220,4 επηρεάζει αποτελεσματική σε ποντίκια, αρουραίους, σκίουρους, ασβούς, αλεπούδες, νυχτερίδες.
Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή εναντίον των τρωκτικών μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σπίτια, γραφεία, συνεργεία, αποθηκευτικούς χώρους και άλλες περιοχές που επηρεάζονται από ποντίκια αρουραίους και άλλων παρασίτων.

αρχή της συσκευή υπερήχων για τρωκτικά εργασίας:
ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων για τρωκτικών PR-220,4 εκπέμπει ισχυρό εκπομπών υπερηχητικά κύματα που επηρεάζουν το ακουστικό σύστημα και το νευρικό σύστημα των τρωκτικών. Αυτός ο ήχος δεν ακούγεται για τους ανθρώπους και μεγάλα ζώα, αλλά ισχυρή επίδραση στις τρωκτικά, διότι παραβιάζει ιδρύθηκε ζωτικές λειτουργίες των τρωκτικών και προκαλεί πανικό μεταξύ τους. Τα τρωκτικά παύουν να τρέφονται και πολλαπλασιάζονται και στη συνέχεια την έξοδο από την προστατευόμενη περιοχή της ηλεκτρονικής συσκευής υπερήχων για τρωκτικών PR-220,4.

Αναμενόμενος αντίκτυπος των ηλεκτρονικών υπερήχων τρωκτικοκτόνο συσκευή:
Η αρχική επίδραση της ηλεκτρονικής συσκευής υπερήχων για τρωκτικών PR-220,4 εμφανίζεται σε περίπου 12-14 ημέρες και το μέγιστο μετά από περίπου 25 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα παρατηρήσετε αυξημένη δραστηριότητα των τρωκτικών. Αυτό είναι φυσιολογικό - υπό την επίδραση των κυμάτων υπερήχων που εκπέμπονται από τη συσκευή για την προστασία από ποντικούς και αρουραίους, αφήνουν κρυψώνες τους, και αργότερα οι εγκαταστάσεις στις οποίες τοποθετείται η ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων για τρωκτικών PR-220.4.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
Όταν η ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων για τρωκτικών PR-220,4 στο δίκτυο θα γίνει ενδεικτική λυχνία και θα ακούσετε τον ήχο - αυτό είναι μια δοκιμή για την λειτουργία της ηλεκτρονικής συσκευής υπερήχων για τρωκτικών PR-220,4 και διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα. Επιτρέψτε ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων για τρωκτικών PR-220,4 λειτουργούν συνεχώς. κατανάλωση ενέργειας είναι ελάχιστη. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της ηλεκτρονικής συσκευής υπερήχων για τρωκτικών PR-220,4 είναι δυνατόν να ακούσετε ένα τρίξιμο ή βούισμα. Αυτός ο ήχος οφείλεται στο διαμορφωμένο σήματα αποτελεί μέρος της κανονικής λειτουργίας της ηλεκτρονικής συσκευής υπερήχων για τρωκτικών PR-220.4. Μορφή και τη συχνότητα των παλμών αλλάζει συνεχώς, αποτρέπει εξοικείωση των τρωκτικών από ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων για τρωκτικών PR-220,4.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τρωκτικών PR-220,4 σημειώστε τα ακόλουθα:
1. Τα υπερηχητικά σήματα διαλύσει απορροφάται γρήγορα και εύκολα από μαλακά υλικά, όπως έπιπλα και χαλιά.
2. Σκληρό και τραχιές επιφάνειες ανακλούν τον ήχο που εκπέμπεται από ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων για τρωκτικών PR-220,4.
3. Οι ήχοι κινούνται πιο εύκολα στο ζεστό από ό, τι σε ψυχρό αέρα. Η υγρασία μειώνει την ταχύτητα της υψηλής ήχο. Υγρασία πάνω από το 85% μειώνει την αποτελεσματικότητα της ηλεκτρονικής συσκευής υπερήχων για τρωκτικών PR-220.4
4. σήματα RF και υπερήχων που εκπέμπονται από ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων για τρωκτικών PR-220,4 δεν μπορεί να περάσει μέσα από τοίχους, πόρτες και άλλα.

Τεχνικά στοιχεία:
Τάση τροφοδοσίας 220V / 50Hz
Κατανάλωση ενέργειας:. 7W
Αποτελεσματική περιοχή: 360sq.m

Προέλευσης: Βουλγαρία
ΕΓΓΥΗΣΗ: 12 μήνες

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: