Телефон 21 12340080

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΈΣ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ KR 7

Εκπτωσεις Τιμή (Incl.tax):

Κανονική Τιμή: 35,00 €

Special Price 33,90 €

Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων κατά υπόγεια τρωκτικά, κρεατοελιές και αρουραίο τυφλοπόντικα περιοχή λειτουργίας: 800 τ.μ.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 113

Βάρος: 0.2000

Μάρκα на Παραγωγός: Pest-X-Repel

Μοιραστείτε το προϊόν:

Ηλεκτρονική συσκευή από υπόγεια τρωκτικά - κρεατοελιές και αρουραίο τυφλοπόντικα

Η ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων κατά κρεατοελιές και αρουραίο τυφλοπόντικα KR-7 παρέχει ένα φιλικό προς το περιβάλλον και ανθρώπινο τρόπο για να λύσει το πρόβλημα των υπόγειων τρωκτικών.
Τα υπόγεια τρωκτικά έχουν κακή όραση, αλλά σε αντάλλαγμα για αυτό το ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την ακοή και την ευαισθησία στις δονήσεις του εδάφους. Ηλεκτρονικές συσκευές για την καταπολέμηση αυτού του υπόγειου τρωκτικών που χρησιμοποιήθηκαν ευαισθησία τους. Θα εκδώσει δονούμενο ήχο αλλάζοντας παραμέτρους και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Είναι ενοχλεί και φοβίζει υπόγεια τρωκτικά και τους ανάγκασαν να εγκαταλείψουν την προστατευόμενη περιοχή.
Η ηλεκτρονική συσκευή κατά υπόγειο τρωκτικά είναι εντελώς ακίνδυνο για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα.
Η ηλεκτρονική συσκευή κατά υπόγειο τρωκτικά είναι αποτελεσματικό κατά των Mole / Talpa Europea, Λ / τυφλό σκυλί / Spalax Leucodon /.
Η ηλεκτρονική συσκευή κατά υπόγεια τρωκτικά φυλασσόμενο έκταση περίπου 800τ.μ. .Αυτό είναι ένας κύκλος με διάμετρο περίπου 30-35μ.

Οδηγίες χρήσης:
1. Ξεβιδώστε το καπάκι της συσκευής αριστερόστροφα.
2. Αφαιρέστε την εσωτερική μονάδα.
3. Τοποθετήστε 3 τεμ. /1.5V-R20/D/ Μπαταρίες σύμφωνα με τις οδηγίες σχετικά με τα μέσα ετικέτα. Μέσα σε 15 δευτερόλεπτα. θα ακούσετε τον ήχο δόνησης, το οποίο δείχνει τη λειτουργία.
4. Επιστροφή στην οικιακή μονάδα εσωτερικού χώρου.
5. Βιδωτό καπάκι της συσκευής προς τα δεξιά.
6. Μέσα από σκληρή αντικείμενο κάνει κυλινδρική τρύπα στο χώμα και τοποθετήστε τη μονάδα σε αυτό, θάβοντας τον μέχρι τα 3/4 του μήκους του.
7. Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη επαφή, πιέστε το χώμα και στη συσκευή?

Σημαντικό:
1. Μην συντρίψει τη συσκευή με ένα σφυρί ή άλλο σκληρό αντικείμενο.
2. Ηλεκτρονικές συσκευές για την καταπολέμηση υπόγειες εργασίες των τρωκτικών με ένα σετ μπαταριών 4-6 μήνες. Μετά την περίοδο αυτή, ελέγξτε αν δεν ακούτε το δονούμενο ήχο - αντικαταστήστε τις μπαταρίες.
3. Για να πάρετε το μέγιστο αποτέλεσμα από τη λειτουργία της συσκευής, πρέπει να τοποθετείται σε ασφαλή περιοχή μετά από βαθιά άροση να καταστρέψει τα παλιά καταφύγια των τρωκτικών, και τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από τη φύτευση των καλλιεργειών.
4. Το αποτέλεσμα της λειτουργίας του οργάνου εμφανίζεται μετά από 2-3 εβδομάδες, ανάλογα με τον τύπο του εδάφους και την αρχική πυκνότητα του εδάφους τρωκτικών

Τεχνικές προδιαγραφές:
Τροφοδοσία: (3 τεμ D μπαταρίες) 4,5V / DC
Συχνότητα: 300-400 Hz
Αποτελεσματική περιοχή: έως 800 m

Εγγύηση:. 12m
προέλευσης: Βουλγαρία

 

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: