Телефон 21 12340080

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΈΣ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΚΑΤΑ ΦΊΔΙΑ RR-2

Τιμή (Incl.tax):
21,35 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή για την καταπολέμηση φίδια. Περιοχή που καλύπτει 800 τετραγωνικά μέτρα


 

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 10001

Βάρος: 0.2000

Μάρκα на Παραγωγός: Pest-X-Repel

Μοιραστείτε το προϊόν:

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή ενάντια με φίδια και σαύρες. 

Η ηλεκτρονική συσκευή κατά φίδια παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματικό και εύκολο τρόπο για να αφαιρέσετε τα ερπετά (φίδια και σαύρες) του ακινήτου σας. Έχει αποδειχθεί ότι τα φίδια είναι πολύ ευαίσθητα σε ήχους χαμηλής συχνότητας και οι δονήσεις που η συσκευή εκπέμπει κάτω απο τα χωματα. Τα φίδια δεχθεί δονήσεων ως ένδειξη της απειλής και κινδύνου. Η ηλεκτρονική συσκευή RR-2 εκπέμπει ηχητικά σήματα και δονήσεις που είναι αφόρητη για τα φίδια. Οι δονήσεις που εκπέμπεται από τη συσκευή μεταδίδεται και διανέμεται από την πυκνότητα του εδάφους της Γης στην οποία κόλλησε η συσκευή και ανάγκασε τα ερπετά να εγκαταλείψει την προστατευόμενη περιοχή. Συνήθως δεν επιστρέφουν περισσότερο, ενώ η μονάδα βρίσκεται σε λειτουργία. Εκτός από όλα τα είδη των φιδιών μονάδα RR 2-επιρροές και τρωκτικά όπως ποντικούς και αρουραίους, που αποτελούν την κύρια τροφή για φίδια. Μέσα από αυτές τις υπερηχητικές δονήσεις για να διώξετε τα τρωκτικά και στερώντας τα φίδια τα τρόφιμα που τους βοηθά να εγκαταλείψει το έδαφος περιπολίες από τη συσκευή.

Οι δονήσεις από τα φίδια που εκπέμπεται από τη συσκευή που διανέμεται σε έναν κύκλο με διάμετρο 32-35 μέτρα αποφάσεων καθιστά το φυλασσόμενο χώρο της συσκευής 800 m2

Η ηλεκτρονική συσκευή για την καταπολέμηση φίδι είναι ακίνδυνο για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα οδήγησε μόνο φίδια.

Χρήση της συσκευής υπερήχων:
1. Ξεβιδώστε το καπάκι της συσκευής αριστερόστροφα.
2. εσωτερική μονάδα
3.Προσλαβετε  3 τεμ. μπαταρίες (1.5V - R20) (D) ) για οδηγίες σχετικά με τα μέσα ετικέτα. Μέσα σε 15 δευτερόλεπτα. θα ακούσετε τον ήχο δόνησης, το οποίο δείχνει τη λειτουργία.
4. Γυρίστε εσωτερική μονάδα μέσα στο περίβλημα.
5.Στριφογυρίστε το καπάκι της συσκευής προς τα δεξιά.
6.Με σκληρό αντικείμενο κάνει κυλινδρική τρύπα στο χώμα και τοποθετήστε τη συσκευή για φίδια σε αυτό , θάβοντας τον μέχρι τα 3/4 του μήκους του.
7. για να εξασφαλιστεί η μέγιστη επαφή, πιέστε το χώμα και στη μονάδα κατά φίδια.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
Τροφοδοσία: 4,5V (3 τεμ μπαταρίες D)
Αποτελεσματική περιοχή: 800 τ.μ.

Προέλευση: Βουλγαρία
Εγγύηση: 12μηνες

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: