Телефон 21 12340080

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ για τρωκτικών PR-500.3

Τιμή (Incl.tax):
41,90 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Συνδυασμένη συσκευή υπερήχων των τρωκτικών, ποντίκια, αρουραίους, κλπ dormice.PR 500,3 με προαιρετικό ήχο, υπερηχογράφημα, ηλεκτρομαγνητικι και φλας λαμπτήρα φλας.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 50003

Βάρος: 0.2000

Μάρκα на Παραγωγός: Pest-X-Repel

Μοιραστείτε το προϊόν:

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή για την καταπολέμηση τρωκτικών, ποντίκια, αρουραίους και δασομυωξος PR-500.3

Η συσκευή υπερήχων έχει μια συνδυασμένη επίδραση των υπερήχων, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και η λυχνία φλας για να επιτευχθεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση των τρωκτικών - αρουραίους και ποντίκια. Τα υπερηχητικά κύματα και έντονο φως επίθεση τρωκτικά / ποντίκια και αρουραίους / όταν βρίσκονται έξω από τις κρυψώνες τους. Ηλεκτρομαγνητικών παλμών των ηλεκτρονικών συσκευών εξαπλωθεί καλώδια και να επιτεθεί τα τρωκτικά σε κρυψώνες τους. Όλα αυτά με υπερήχους, ακουστική και ηλεκτρομαγνητικών σημάτων από την παραβίαση των ζωτικών λειτουργιών των τρωκτικών και προκαλεί πανικό μεταξύ τους. Τα τρωκτικά παύουν να τρέφονται και πολλαπλασιάζονται και στη συνέχεια να εγκαταλείψουν την περιοχή συναγερμού της συσκευής υπερήχων εναντίον των τρωκτικών. Μορφή και τη συχνότητα των εκπεμπόμενων παλμών των ηλεκτρονικών συσκευών αλλάζει συνεχώς για να αποφευχθεί εξοικείωση των τρωκτικών να tyah.Η συσκευή μειώνει την πυκνότητα των βλαβερών εντόμων - μυρμήγκια, κοριοί, αράχνες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού τρωκτικοκτόνο:

Γυρίστε ηλεκτρονικές συσκευές εναντίον των τρωκτικών για την παροχή 220V κοντά στην προστατευόμενη περιοχή. ενδεικτικές λυχνίες αναβοσβήνουν εναλλάξ, που δείχνει τη συσκευή που λειτουργεί για να προστατεύσει ποντίκια και αρουραίους τρωκτικών. Επιλέξτε έναν από τους τρεις τρόπους. Για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα εναντίον των τρωκτικών αφήνετε τη να λειτουργεί συνέχεια. Κρατήστε τα μακρια από νερό και το φως του ήλιου.

Προληπτικά μέτρα κατά των ποντικών και των αρουραίων:

Τι ευνοεί την εμφάνιση των τρωκτικών / ποντίκια και αρουραίους / είναι ανοιχτά τα τρόφιμα και τα απόβλητα τροφίμων. Κρατήστε μακρια το φαγητό και τη διάθεση των αποβλήτων. Καλή εγχώρια υγιεινή και τα τρωκτικά είναι σπάνια να βρέθηκαν μαζί. Είναι καλό πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή υπερήχων εναντίον των τρωκτικών για να εξασφαλιστεί εξόδους των χώρων. Αυτό θα επιταχύνει την επίδραση. Μετά την αναχώρηση από τα τρωκτικά να κλείσει όλες τις εισόδους και τις τρύπες καλαφατίζει στους τοίχους και το πάτωμα. Καλή πρόληψη επιταχύνει και ενισχύει το αποτέλεσμα των εργασιών της συσκευής υπερηχων για τρωκτικών.

Τρόπος λειτουργίας των ηλεκτρονικών τρωκτικοκτόνο εξοπλισμού:РАБОТНИ РЕЖИМИ НА ЕЛЕКТРОННИЯТ УРЕД ПРОТИВ ГРИЗАЧИ:

- Λειτουργία 1

Μετακίνηση δεξιά εναλλαγή κάτω - κατά τη συσκευή τρωκτικών εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά όσπρια και υπερηχητικά κύματα υψηλής συχνότητας, δεν ακούγεται για τους ανθρώπους και μεγάλα ζώα

- Λειτουργία 2

Μετακινήστε το δικαίωμα μεταστρέφει επάνω - η μονάδα εναντίον των τρωκτικών εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά όσπρια και υπερηχητικά κύματα των χαμηλών και υψηλών συχνοτήτων. Μερικές συχνότητες είναι η ακουστική σε ανθρώπους και μεγάλα ζώα. Η λειτουργία αυτή είναι κατάλληλη για τις θέσεις οι οποίες δεν καταλαμβάνονται από τον άνθρωπο και δεν υπάρχει ένα επιθυμητό παρουσία τρωκτικών.

FLASH LIGHT FLASH τρωκτικοκτόνο: 

Υπάρχει μια πρόσθετη επίδραση Εξαφανίστε την καταπολέμηση των τρωκτικών και μερικά έντομα.

       - Μετακινήστε τον αριστερό διακόπτη μέχρι να ανάψει η λυχνία φλας.
       - Η λυχνία Flash είναι ένα είδος φλας και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική εναντίον των τρωκτικών, ποντίκια και αρουραίους το βράδυ τους φοβίζει και απωθεί το όραμα.
       - Μετακινήστε τον αριστερό διακόπτη προς τα κάτω για να απενεργοποιήσετε τη λυχνία φλας

Ο αναμενόμενος αντίκτυπος της συσκευής για την προστασία από τα τρωκτικά:

Ο αναμενόμενος αντίκτυπος της συσκευής για την προστασία από τα τρωκτικά: Το αρχικό αποτέλεσμα του έργου της μονάδας εναντίον των τρωκτικών εμφανίζεται μετά από 10-12 ημέρες και το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από περίπου μια άλλη εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να παρατηρήσετε αυξημένη δραστηριότητα των τρωκτικών. Αυτό είναι φυσιολογικό - υπό την επίδραση των υπερήχων και ηλεκτρομαγνητικών παρορμήσεις αφήνουν κρυψώνες τους και αργότερα τους χώρους. Στη συνέχεια, τα τρωκτικά εξαφανιστεί σχεδόν εντελώς. Η χρήση των πρόσθετων πόρων (παγίδες, δολώματα, κλπ) Κατά την περίοδο αυτή παρέχει ένα πολύ υψηλό αποτέλεσμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

- Μην τοποθετείτε εμπόδια στο μπροστινό μέρος της συσκευής - μειώνει σημαντικά την επίδραση της συσκευής εναντίον των τρωκτικών υπερηχογράφημα δεν μπορεί να περάσει μέσα από τα εμπόδια.

- Η παρουσία των μαλακών αντικείμενα στο δωμάτιο (ταπετσαρίες, χαλιά, κλπ) μειώνει την αποδοτικότητα της τάξης του 30-50%. Σε αυτή την περίπτωση, είναι σκόπιμο να βάλει μια άλλη μονάδα στο δωμάτιο μαλακά αντικείμενα απορροφούν κύματα υπερήχων, δηλαδή να μην τους αφήσει να επηρεάσουν χώρο.

Σκληρά υλικά που χρονολογούνται όπως τοίχους, πλακάκια, δάπεδο από σκυρόδεμα, ελασμάτων και περισσότερο. απεικονίζουν σήματα υπερήχων εναντίον των τρωκτικών.

Μη χρησιμοποιείτε επέκταση - αυτό μειώνει την αποτελεσματικότητα της συσκευής για τα τρωκτικά.

ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ για τα τρωκτικά:

Μήπως υπερήχων συσκευή αποτρέπει την τυχαία επισκέψεις τρωκτικά;

Όχι. Δεν εργαλείο για την πρόληψη της τυχαίας επισκέψεις grizachi.Ultrazvukoviyat ηλεκτρονική συσκευή δημιουργεί ένα περιβάλλον που είναι αφόρητη για τα τρωκτικά, ακόμα και κατά λάθος πέσει στην προστατευόμενη περιοχή της μονάδας, δεν μπορούν να ζήσουν εκεί. Τόσο σύντομα μετά την εμφάνιση των τρωκτικών της εξαφανίζονται και πάλι.

- Τι μπορεί να προκαλέσει ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ τρωκτικά.

Κυρίως τα φτωχά νοικοκυριά υγιεινή και την ανοικτή απορρίμματα τροφίμων και τα τρόφιμα τα τρωκτικά τους αγαπούν. Επιπλέον, απότομες αλλαγές του καιρού προκαλούν συχνά τη μετανάστευση σε τρωκτικά ειδικά το φθινόπωρο και το χειμώνα ή αιχμηρά ψύχος.

- Η ηλεκτρονική συσκευή για τρωκτικών Μήπως τα κατοικίδια ζώα.

Όχι. επηρεάζει μόνο τα τρωκτικά και μερικά έντομα. Φυσικά, αυτό περιλαμβάνει χάμστερ και τα ινδικά χοιρίδια.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Τάση τροφοδοσίας: 220V / 50Hz

Κατανάλωση ισχύος: 7W

Αποτελεσματική περιοχή: 220 τ.μ.

Συχνότητα λειτουργίας:

MODE = 1 = 20-36 kHz

MODE = 2 = 15-36 kHz

 

Произход: България

Гаранция 12м. 

  

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: