Телефон 21 12340080

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΈΣ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΈΜΗΣΗ ΜΥΡΜΗΓΚΙΏΝ R104

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΈΣ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΈΜΗΣΗ ΜΥΡΜΗΓΚΙΏΝ R104

Τιμή (Incl.tax):
25,90 €
Εκτός αποθέματος

Stopped from production

Ηλεκτρομαγνητική συσκευή από τα μυρμήγκια σε εσωτερικούς χώρους. Περιοχή 100τ.μ. κάλυψη

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500501

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: Radarcan

Μοιραστείτε το προϊόν:

Ηλεκτρονική, η ηλεκτρομαγνητική συσκευή από μυρμήγκια RADARCAN R104

Πώς ηλεκτρονική συσκευή από μυρμήγκια:

Η ηλεκτρομαγνητική συσκευή από τα μυρμήγκια να αλλάξει την υπάρχουσα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από τα ηλεκτρικά καλώδια που έχουν ισχυρό αντίκτυπο για τα μυρμήγκια. Η αλλαγή κάνει τον προσανατολισμό του σχεδόν όλους τους τύπους των μυρμηγκιών, προκαλώντας τους να νιώθουν έντονη δυσφορία. Επηρεάσει ηλεκτρονική συσκευή για την προστασία από τα μυρμήγκια παραβιάζει τις ζωτικές λειτουργίες τους, προκαλώντας αποπροσανατολισμό σε mravkite.Mravkite ζουν σε εξαιρετικά λεπτός αποικίες με μέγιστη red.Ureda εναντίον μυρμήγκια κάνει να πάψει να συλλέγουν τα τρόφιμα, τα οποία τρώνε οι προνύμφες και η βασίλισσα της μυρμηγκοφωλιά τους. Παύουν να πολλαπλασιάζονται και στη συνέχεια αφήνοντας το προστατευόμενη περιοχή. Μορφή και η συχνότητα του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της διατάξεως έναντι μυρμηγκιών αλλάζει συνεχώς, η οποία εμποδίζει εξοικείωση των μυρμηγκιών σε αυτό.

Οδηγίες για τη χρήση της συσκευής κατά μυρμήγκια:

Συνδέστε τη συσκευή σε επαφή με 220 V. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει και σβήνει αυτόματα, γεγονός που αποτελεί ένδειξη για τη λειτουργία της μονάδας κατά τα μυρμήγκια. Αφήστε τη μονάδα κατά τα μυρμήγκια εργάζονται σταθερά - η κατανάλωση είναι ελάχιστη / 5W / και πρακτικά δεν υπόψη του μετρητή. Κρατήστε τη συσκευή από τα μυρμήγκια από το νερό και το φως του ήλιου. Σε υψηλή πυκνότητα των μυρμηγκιών θέσει τη συσκευή στις πλέον πληγείσες περιοχές έχουν συνήθως κουζίνες, ντουλάπες ή δωμάτια με την παρουσία τροφής, την υγρασία και toplina.Mravkite αγαπάμε όλα αυτά τα πράγματα και να χτίσουν τις φωλιές τους κοντά αυτά τα μέρη.

Γιατί ηλεκτρομαγνήτη κατά τα μυρμήγκια:

Ένα από τα συστήματα καθοδήγησης που χρησιμοποιούν τα μυρμήγκια είναι μικροσκοπικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από το έδαφος. Ηλεκτρομαγνήτη πράξη αποπροσανατολίσει τους και έτσι τους αναγκάζει να βρει άλλα μέρη για κατοίκηση.

Αναμενόμενος αντίκτυπος της μονάδας για τα μυρμήγκια:

Η αρχική επίδραση της συσκευής για μυρμήγκια εμφανίζεται μετά από 12-14 ημέρες και το μέγιστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από περίπου μια άλλη εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να παρατηρήσετε αυξημένη δραστηριότητα των μυρμηγκιών. Αυτό είναι φυσιολογικό - υπό την επίδραση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων αφήνουν κρυψώνες τους, και αργότερα οι εγκαταστάσεις. Η χρήση των πρόσθετων πόρων (παγίδες, δολώματα, κλπ) Κατά την περίοδο αυτή παρέχει μια πολύ μεγάλη επίδραση στην καταπολέμηση των μυρμηγκιών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά της ηλεκτρονικής συσκευής κατά μυρμήγκια:

Τεχνολογία: Ηλεκτρομαγνητική - Δεν υπάρχει ήχος ή υπερηχογράφημα.

περιοχή κάλυψης: 100

Κατανάλωση: 5W.

Ισχύς: 220v.

Χρήση: Εσωτερικό

Εγγύηση: 12m.

Προέλευση: ΙΣΠΑΝΙΑ-RADARCAN


 

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: