Телефон 21 12340080

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΈΣ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΓΙΑ PR ΤΡΩΚΤΙΚΏΝ 220,6

Εκπτωσεις Τιμή (Incl.tax):

Κανονική Τιμή: 62,00 €

Special Price 52,55 €

Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή εναντίον των τρωκτικών, ποντίκια, αρουραίους,δασομυωξος  και αλλα .κάλυψη 360 τ.μ.


 

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 50

Βάρος: 0.3000

Μάρκα на Παραγωγός: Pest-X-Repel

30 days right of return

View shipment

Secure online shopping

Μοιραστείτε το προϊόν:

Ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων των τρωκτικών, οι ποντικοί και οι αρουραίοι PR 220,6

Αρχή της λειτουργίας της ηλεκτρονικής συσκευής υπερήχων εναντίον των τρωκτικών

Η ηλεκτρονική συσκευή εναντίον των τρωκτικών PR-220.6, ακτινοβολεί ισχυρή εκπομπή υπερηχητικών κυμάτων δεν ακούγεται από τους ανθρώπους, αλλά αυτό επηρεάζει το ακουστικό σύστημα και το νευρικό σύστημα των τρωκτικών / ποντίκια και αρουραίους /. Ο ήχος αυτός παραβιάζει τις ζωτικές λειτουργίες των τρωκτικών και προκαλεί πανικό και το φόβο μεταξύ των τρωκτικών. Η ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων εναντίον των τρωκτικών έχει δημιουργήσει τρεις τρόπους:

Λειτουργία I / 20-30KHz φάσματος / - Κατάλληλο για κυνηγώντας μακριά τα τρωκτικά ποντίκια, αρουραίους, αράχνες και μερικά έντομα.

Λειτουργία ΙΙ 14-41KHz / φάσματος / - Κατάλληλο για κυνηγούν μακριά ποντίκια, αρουραίους, σκίουρους, ασβούς, νυφίτσες, dormice, σκύλους, γάτες, κ.λπ.

Λειτουργία III / φάσματος 8-41KHz / - Η ισχυρότερη και ισχυρή λειτουργία της συσκευής εναντίον των τρωκτικών είναι ευρέως συχνότητα που καλύπτει την πρώτη συσκευή διπλής λειτουργίας για τα τρωκτικά και επιπλέον ακτινοβολία στο χαμηλότερο φάσμα συχνοτήτων για πρόσθετη απόδοση. Σε αυτή τη λειτουργία, η μονάδα των τρωκτικών είναι πιο αποτελεσματική, αλλά λειτουργεί στο ανθρώπινο ακουστικό εύρος και είναι κατάλληλο για το χρονικό διάστημα στο οποίο δεν ανθρώπινη παρουσία στο διάστημα, όπου η συσκευή τοποθετείται έναντι τρωκτικών.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τρωκτικών PR-220.6 σημείωση τα εξής:

Η συσκευή υπερήχων εναντίον των τρωκτικών μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σπίτια, γραφεία, συνεργεία αυτοκινήτων, χώρους αποθηκών στέγη, καταστήματα και πολλά άλλα.

1.Ultrazvukovite σήματα που εκπέμπονται από την ηλεκτρονική συσκευή εναντίον των τρωκτικών διαλύσει γρήγορα και εύκολα απορροφάται από μαλακά υλικά, όπως έπιπλα και χαλιά.
2.Tvardite και τραχιές επιφάνειες αντανακλούν ηχητικό εφέ και να αυξήσετε τη συσκευή εναντίον των τρωκτικών / ποντίκια και αρουραίους /
3.Ultrazvukovite και ήχου σήματα που εκπέμπονται από τη συσκευή εναντίον των τρωκτικών κινούνται πιο εύκολα στο ζεστό από ό, τι σε ψυχρό αέρα. Η υγρασία μειώνει την ταχύτητα της υψηλής ήχο. Υγρασία πάνω από 85% μειώνει την αποτελεσματικότητα των υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή εναντίον των τρωκτικών PR-220.6
4.Visokochestotnite και υπερήχων που εκπέμπονται από την ηλεκτρονική συσκευή για την προστασία από τα τρωκτικά δεν μπορεί να περάσει μέσα από τοίχους, πόρτες, κλπ

Η ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων για τρωκτικών PR-220.6 επηρεάζει αποτελεσματικά σε:
ποντίκια, αρουραίους, νυχτερίδες, νυφίτσες, κουνάβια, νυφίτσες, σκίουροι, dormice, μερικά μικρά ζώα του δάσους.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Τάση τροφοδοσίας: 220V / 50Hz
Κατανάλωση: 9W
Αποτελεσματική περιοχή: έως 360 τετραγωνικά μέτρα
προέλευσης: Βουλγαρία
Εγγύηση 12 μηνες

 

No customer review for this product

Fill out the form and leave your review, if you do not see the form please log in

Your opinion is important to us

To rate You need to register or log in to your account if you already have created!

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: