Телефон 21 12340080

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ R-105

Τιμή (Incl.tax):
20,99 €
Εκτός αποθέματος

Stopped from production

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ R-105 PORTABLE ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΗΨΗ 20 τ.μ.


 

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500741

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: Radarcan

Μοιραστείτε το προϊόν:

Ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων για την προστασία από τα τρωκτικά R-105-φορητή μπαταρία.

Πώς λειτουργεί:

Η ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων εναντίον των τρωκτικών εκπέμπει ισχυρό υπερηχητικό σήμα εκπομπής που έχει βαθμονομηθεί να ενεργεί μόνο σε τρωκτικά και ορισμένα είδη κατσαρίδων, μείωση της συγκέντρωσης των κατσαρίδων, αλλά δεν μπορεί να είναι ένα θεμελιώδες εργαλείο για την καταπολέμησή τους. Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή εναντίον των τρωκτικών κάνει το περιβάλλον στο οποίο έχει τοποθετηθεί, δεν είναι αποδεκτή στο βιότοπο των τρωκτικών / ποντίκια και αρουραίους /.

Πού να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή υπερήχων εναντίον των τρωκτικών R-105:
Σχεδόν παντού υπάρχει ένα πρόβλημα με τα τρωκτικά και χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας της συσκευής υπερήχων εναντίον των τρωκτικών μπορούν να έχουν μια μόνιμη επίδραση τροφοδοτείται μόνο από τέσσερα ο αριθμός των μπαταριών:. 4 Χ 1.5V AA (LR06) έως τρεις μήνες σταμάτησε να λειτουργεί

Αναμενόμενος αντίκτυπος:

Το αποτέλεσμα δεν είναι στιγμιαία, διαρκεί αρκετές ημέρες για τα τρωκτικά μπορεί να αφήσει την προστατευόμενη περιοχή. Υπερηχογράφημα τους προκαλεί άγχος και δυσφορία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μην τοποθετείτε τη συσκευή πίσω από τα κάγκελα ή αντικείμενα που παρεμβαίνουν με τα κύματα υπερήχων εξαπλωθεί σε όλη την αίθουσα. Μην αφήνετε ανοιχτά τα τρόφιμα, σφραγίσει όλες τις τρύπες ή μέρη από τα οποία θα μπορούσαν να εισέλθουν τρωκτικά / ποντίκια, αρουραίους /.

συσκευή υπερήχων εναντίον των τρωκτικών δεν ακούγεται από το ανθρώπινο αυτί, είναι ακίνδυνο για τον άνθρωπο και τα ζώα. Δεν απαιτεί καμία συντήρηση και προμήθειες.

 

 

 

Τεχνικές προδιαγραφές:

Τροφοδοσία: Μπαταρίες -4 Χ 1.5V AA (LR06) 
Κατανάλωση: 5W 
κάλυψη Περιοχή: 20 τ.μ. 
Χρήση: Εσωτερική 
Διαστάσεις: 7.2 x 3.5 x 9.8

Εγγύηση:. 12 μηνες
Προέλευση: Ισπανία-RADARCAN

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: