Телефон 21 12340080

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΈΣ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΠΙΒΛΑΒΕΊΣ ΠΟΥΛΙΑ BR 30

Τιμή (Incl.tax):
215,00 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Ηλεκτρονική συσκευή για εξοστρακισμός και η προστασία των πτηνών περιστέρια, σπουργίτια, κοτσύφια, τσίχλες, κορυδαλλοί και άλλα. Η μονάδα προστατεύει έως 40 στρέμματα.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 112

Βάρος: 2.0000

Μάρκα на Παραγωγός: Pest-X-Repel

Free delivery

Μοιραστείτε το προϊόν:

Ηλεκτρονική συσκευή ήχου κατά των επιβλαβών πουλιά BR 30:

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού εξοπλισμού κατά των πτηνών
στην αρχή της λειτουργίας της ηλεκτρονικής συσκευής για την προστασία των πτηνών από πολλά σήματα κινδύνου από τα πτηνά πρώτο

1 .Biologichniyat ένστικτο των πουλιών για να προειδοποιήσει το κοπάδι σε κίνδυνο. Η συσκευή ενάντια πουλί ακούγεται ουρλιαχτό ενός φοβισμένο πουλί σε ορισμένα χρονικά διαστήματα των 8 λεπτά. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς άλλα πτηνά να μην επιτεθούν στους προστατευόμενες περιοχές.
2. Ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τα πτηνά που εκπέμπουν κραυγές αρπακτικών πτηνών, όπως πετρίτης, γερακίνες και άλλα αρπακτικά πουλιά.

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ:

Ηλεκτρονικός εξοπλισμός ενάντια πουλί έχει ένα ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός που ενεργοποιεί τη συσκευή κατά τη διάρκεια της ημέρας και από τη νύχτα, όταν τα πουλιά είναι ενεργά.
Η ηλεκτρονική συσκευή ενάντια πουλί είναι σε θέση να παρέχει τόσο την μπαταρία και το ηλεκτρικό -220V δίκτυο, μέσω ενός προσαρμογέα (δεν προαιρετικό)
ηλεκτρονικό εξοπλισμό κατά των πτηνών κατάλληλη για την εγκατάσταση και λειτουργία.

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΑ BIRD BR30:
ηλεκτρονικός εξοπλισμός κατά των πτηνών είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική ειδικά για τους αγρότες, όπως η απώλεια της παραγωγής καταστράφηκε από πουλιά είναι λιγότερο όπως καταγράφεται ως μείωση των απωλειών σε σύγκριση με μια ζώνη ελέγχου στην ίδια περιοχή πριν από τη χρήση της συσκευής κατά σειρές πουλιών μεταξύ 50 -80%. Η επίδραση της ηλεκτρονικής συσκευής κατά πουλί εξαρτάται από το είδος των φυτών που προστατεύονται και την αρχική πυκνότητα των πουλιών.

Εγκατάσταση της συσκευής:
ηλεκτρονικός εξοπλισμός από τα πτηνά που δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις εγκατάστασης και λειτουργίας. Ηλεκτρονικός εξοπλισμός κατά πουλί είναι τοποθετημένη στη μέση της προστατευόμενης περιοχής σε ύψος 150-200 cm. Για τον σκοπό χρησιμοποιούνται μεταλλικά ρουλεμάν κοντάρι με διάμετρο 30-40mm. Η συσκευή είναι στερεωμένη στο πυλώνα στήριξης μέσω δύο στηρίγματα μεταλλικά στερέωσης.

Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος των ηλεκτρονικών συσκευών από τα πτηνά που απαιτούν τάση τροφοδοσίας 12V και χωρητικότητα 40-60Ah (μπαταρία πχ. Αυτοκινήτων). Συνδέστε τον κόκκινο ακροδέκτη στον ακροδέκτη '+' της μπαταρίας και το μαύρο άκρο στον ακροδέκτη "-". Για την προστασία τους ακροδέκτες της μπαταρίας από τη διάβρωση μπορείτε να εφαρμόσετε ένα λεπτό στρώμα βαζελίνης τεχνικών. Καλή μπαταρία προστατεύεται από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Μετά την εξουσία-up, το πράσινο φως συσκευή κατά των πτηνών ανάβει, υποδεικνύοντας για τη λειτουργία της μονάδας για την προστασία των πτηνών. Με μια φόρτιση της μπαταρίας ηλεκτρονικές συσκευές κατά των πουλιών λειτουργεί 4-6 εβδομάδες. Η περίοδος λειτουργίας, ωστόσο, διαφέρουν ανάλογα με την ποιότητα της μπαταρίας και του φορτίου. Μετά από κατάλληλη ενεργοποίηση περιμένετε περίπου 15 λεπτά και θα ακούσετε το πρώτο μπιπ.


ΠΡΟΣΟΧΗ:
Κατά την παραγγελία ηλεκτρονικού εξοπλισμού κατά των πτηνών, προσδιορίζεται το είδος των πουλιών, για τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ureda.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τάση τροφοδοσίας: 12C / DC
Buffing προσφοράς: 220V επιλογή / προαιρετικό προσαρμογέα /
Κατανάλωση ισχύος: 40W
Αποτελεσματική Περιοχή: 25-30 στρέμματα
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 ° C + 40 ° C

Εγγύηση: 12 μήνες

Προέλευσης: Βουλγαρία

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: