Телефон 21 12340080

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΈΣ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΠΙΒΛΑΒΕΊΣ ΠΟΥΛΙΑ BR 14

Τιμή (Incl.tax):
155,00 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Ηλεκτρονική συσκευή για διώχνοντάς και την προστασία από τις βλαβερές πουλιά BR 14 κατά: περιστέρια, καρακάξες,σπουργίτια, κοράκια,χελιδόνια και άλλα.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 111

Βάρος: 2.0000

Μάρκα на Παραγωγός: Pest-X-Repel

Free delivery

Μοιραστείτε το προϊόν:

Ηλεκτρονικός εξοπλισμός κατά πουλιών φυλάκιο BR 14

Αρχή της λειτουργίας της ηλεκτρονικής συσκευής κατά των πτηνών

Στις βασικές αρχές της ηλεκτρονικής συσκευής για την προστασία από τα πουλιά από πολλά σήματα κινδύνου από τα πτηνά.

1. Τα βιολογικά σήματα των ανησυχεί πτηνών σε βιολογικό ένστικτο των διαφόρων τύπων των επιβλαβών πουλιά για να προειδοποιήσει το κοπάδι του σε κίνδυνο επίθεσης των πουλιών του θηράματος.
2. Ηλεκτρονικού εξοπλισμού από τα πτηνά που εκπέμπουν κραυγές αρπακτικών πτηνών που προειδοποιούν και να τρομάξουν τα κοπάδια των επιβλαβών πουλιά από την είσοδο του τομέα κυνήγι αρπακτικών πτηνών.
3. Ηλεκτρονικός εξοπλισμός ενάντια πουλί εκπέμπει πυροτεχνήματα τρεις συνεχόμενες βολές από μια κυνηγετική καραμπίνα που οδήγησε τα πουλιά μακριά από τον τόπο όπου η συσκευή τοποθετείται κατά των πτηνών.

Ηλεκτρονικός εξοπλισμός κατά πουλιά εναλλασσόμενα σήματα εναλλάξ σε οκτώ λεπτά, καθώς χρονικά διαστήματα. Αυτό εγγυάται κάτω από μαζική επίθεση από μεγάλα σμήνη πουλιών, κυρίως για τους αγρότες που τα προϊόντα τους θα παραμείνει ανέπαφη.

Βασικά πλεονεκτήματα της συσκευής κατά BR14 πουλί:
Η μονάδα έναντι πουλί έχει ένα ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός που ενεργοποιεί την ηλεκτρονική συσκευή κατά των πτηνών κατά τη διάρκεια της ημέρας και από τη νύχτα, όταν τα πτηνά είναι ενεργές και τον ύπνο.

Μονάδα εναντίον πουλί είναι σε θέση να παρέχει τόσο την μπαταρία κυρίως για την προστασία στον τομέα των πουλιών και το δίκτυο τροφοδοσίας μέσω του προσαρμογέα -220V.

Ο προσαρμογέας της συσκευής ενάντια πουλί δεν περιλαμβάνεται με τη συσκευή για την προστασία των πτηνών.

Διάταξη για την προστασία των πτηνών BR 14 είναι εξαιρετικά εύκολο και βολικό για την εγκατάσταση και τη λειτουργία.

Επίδραση της μονάδας κατά των πτηνών BR 14:
Η μέση απόδοση της ηλεκτρονικής συσκευής για την προστασία των πτηνών καταγράφηκε ως μείωση των ζημιών στη γεωργική παραγωγή σε σύγκριση με την περιοχή ελέγχου στην ίδια περιοχή πριν από τη χρήση της συσκευής για την προστασία από επιβλαβείς πουλιά. Κυμαίνεται μεταξύ 50-80%. Η επίδραση εξαρτάται από τον τύπο των προστατευόμενων φυτών και την αρχική πυκνότητα των πουλιών.

Εγκατάσταση της μονάδας κατά των πτηνών BR 14:
Η μονάδα έναντι των πτηνών δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις εγκατάστασης και λειτουργίας. Ηλεκτρονικός εξοπλισμός κατά πουλί είναι τοποθετημένη στη μέση της προστατευόμενης περιοχής σε ύψος 150-200 cm. Για τον σκοπό χρησιμοποιούνται μεταλλικά ρουλεμάν κοντάρι με διάμετρο 30-40mm. Η συσκευή κατά πουλί είναι στερεωμένο στο πυλώνα στήριξης μέσω δύο στηρίγματα μεταλλικά στερέωσης.

Από την εξουσία από τα πτηνά που απαιτούν τάση τροφοδοσίας 12V και χωρητικότητα 40-60Ah (μπαταρία πχ. Αυτοκινήτων). Συνδέστε τον κόκκινο ακροδέκτη στον ακροδέκτη '+' της μπαταρίας και το μαύρο άκρο στον ακροδέκτη "-". Για την προστασία τους ακροδέκτες της μπαταρίας από τη διάβρωση μπορείτε να εφαρμόσετε ένα λεπτό στρώμα βαζελίνης τεχνικών. Καλή μπαταρία προστατεύεται από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Μετά την εξουσία-up, το πράσινο φως για τη συσκευή ενεργοποιείται κατά των πτηνών, το οποίο δείχνει τη λειτουργία. Με μια φόρτιση της μπαταρίας ηλεκτρονικές συσκευές κατά των πτηνών BR-14 λειτουργεί 6-8 εβδομάδων, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο για την προστασία των πουλιών BR-30 4-6 εβδομάδες. Η περίοδος λειτουργίας, ωστόσο, διαφέρουν ανάλογα με την ποιότητα της μπαταρίας και του φορτίου. Μετά από κατάλληλη ενεργοποίηση περιμένετε περίπου 15 λεπτά και θα ακούσετε το πρώτο μπιπ προστασία των πτηνών

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οταν παραγγειλετε την συσκευη για την προστασια των πτηνων,πρεπη να προσδιοριζεται τον ειδος των πουλιων,για το οποιο θα χρησιμοποιηθει η συσκευη.
Η ηλεκτρονική συσκευή εναντίον των πτηνών έχει δημιουργήσει σήματα για να αποκρούσει διάφορα είδη πουλιών όπως τα κοτσύφια, κορυδαλλοί, περιστέρια, τσίχλες, κίσσες και άλλα

Μπορεί να κατασκευαστεί ιδιώτη κατά του σήματος δεν είναι ένα τυπικό ΠΟΥΛΙΑ ανάλογα με το τύπου πουλο

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τάση τροφοδοσίας: 12C / DC
Buffing προσφοράς: 220V προαιρετικό
Κατανάλωση ισχύος: 20W
Αποτελεσματική περιοχή: 4-5 στρέμματα
Θερμοκρασία λειτουργίας: -10 ° C + 40 ° C

Εγγύηση: 12 μήνες

Προέλευσης: Βουλγαρία

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: