Телефон 21 12340080

Ηλεκτρονική συσκευή προστασίας από αράχνη GARDIGO SPIDER FREE

Τιμή (Incl.tax):
23,60 €
Εκτός αποθέματος

Ηλεκτρονική συσκευή προστασίας από αράχνη

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 66971

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: GARDIGO

Μοιραστείτε το προϊόν:

Ηλεκτρονική συσκευή προστασίας από αράχνη GARDIGO SPIDER FREE

Η συσκευή ηλεκτρονικής υπεριώδους αράχνης εκπέμπει υπερηχητικά σήματα με μεταβλητή συχνότητα που κυμαίνεται από 7 έως 14 KHz και δεν είναι προσβάσιμη στο ανθρώπινο αυτί. Καθώς οι αράχνες αιχμαλωτίζουν αυτά τα σήματα με τα αισθητήρια όργανα τους και τα αντιλαμβάνονται ως απειλή, το αποτέλεσμα φεύγει από το δωμάτιο που φυλάσσεται με τη συσκευή μέχρι 30 τετραγωνικά μέτρα.

Για τη μέγιστη απόδοση της συσκευής, μην την τοποθετείτε πίσω από κουρτίνες, έπιπλα ή άλλα διαφράγματα, η συσκευή θα πρέπει να μπορεί να ακτινοβολεί υπερήχους ελεύθερα στο δωμάτιο στο οποίο είναι τοποθετημένο. Οι αράχνες έχουν συχνά αυγά που εκκολάπτονται μετά από λίγο, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστούν 4-6 εβδομάδες για να καθαριστεί τελείως το δωμάτιο από αράχνες και αράχνες αράχνης.

Χρήση της συσκευής αράχνη:

Η συσκευή είναι συνδεδεμένη απευθείας στην πρίζα και δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις εκτός από τη λυχνία LED που δείχνει ότι η συσκευή λειτουργεί σωστά. Η συσκευή είναι εντελώς ακίνδυνη για τους ανθρώπους και δεν στοχεύει ζώα. Αυτή η συσκευή είναι ιδανική για χρήση σε δωμάτια, κελάρια, οροφές και χώρους όπου υπάρχουν αράχνες και αράχνες. Εάν το δωμάτιο είναι ήδη στεγασμένο και υπάρχουν αράχνες, υπερηχογράφημα από τη συσκευή θα τους απωθήσει, αλλά θα πρέπει να έχουν πού να φύγουν από το δωμάτιο. Αν το δωμάτιο δεν περιέχει αράχνες ή προ-καθαρισμένο toga, η συσκευή θα αποτρέψει μελλοντικό διακανονισμό κρατώντας το δωμάτιο όσο το δυνατόν πιο καθαρό από τις αράχνες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Τάση λειτουργίας: 230 V ~ / 50 Hz
Υπερηχητική συχνότητα: 7 - 14 kHz
Εύρος ισχύος: 30 τετραγωνικά μέτρα / εσωτερική χρήση /
Κατανάλωση ρεύματος: περίπου 1 W
Μέγεθος: 65 x 65 x 30 mm

Εγγύηση: 24 μέτρα
Κατασκευαστής: GARDIGO Γερμανία

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: