Телефон 21 12340080

Ηλεκτρονική συσκευή έναντι ακάρεων τρωκτικών και τυφλών σκύλων Pest Stop PS9000 836 τ.μ.

Εκπτωσεις Τιμή (Incl.tax):

Κανονική Τιμή: 41,00 €

Special Price 34,90 €

Εκτός αποθέματος

Stopped from production

Ηλεκτρονική συσκευή κατά των σκωληκοειδών και τυφλών σκύλων 836τμ
Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 100610

Βάρος: 1.0000

Μάρκα на Παραγωγός: Pest Stop - UK

Μοιραστείτε το προϊόν:
Recommended new products

Ηλεκτρονική συσκευή έναντι ακάρεων τρωκτικών και τυφλών σκύλων Pest Stop PS9000 836 τ.μ.

Το Pest Stop PS900 ηλεκτρονικό madhouse και dummy σκυλί χρησιμοποιεί χαμηλής συχνότητας δονήσεις που εξαπλώνονται στο έδαφος και έτσι οδηγούν μακριά τα υπόγεια τρωκτικά. Το μηχάνημα κοπής και ψεύτικου σκύλου είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το οποίο μεταδίδει τη μέγιστη δόνηση χαμηλής συχνότητας στο έδαφος στο οποίο είναι τοποθετημένη η συσκευή.

Πώς λειτουργεί η υπόγεια συσκευή τρωκτικών:

Είναι γνωστό ότι τα υπόγεια τρωκτικά (κρεατοελιές και αρουραίο τυφλοπόντικα) έχουν αναπτυχθεί επαρκώς όραμα και καλά ανεπτυγμένη αίσθηση της αφής / κίνησης μέσω της επαφής με τα ειδικά όργανα που βρίσκονται στα άκρα και ιδιαίτερα τις ρύγχος που ονομάζεται vibrosi. Η ηλεκτρονική συσκευή χρησιμοποιεί ακριβώς αυτή τη βιολογική αδυναμία και τις προκαλεί με στρες, εκπέμποντας συνεχείς δονήσεις χαμηλής συχνότητας που προκαλούν μαμάδες ή τυφλά σκυλιά να εγκαταλείψουν την περιοχή που φυλάσσεται από την ηλεκτρονική συσκευή. Ο ηλεκτρονικός προστατευτικός εξοπλισμός καλύπτει έκταση 836 τ.μ .. Είναι ένας κύκλος με διάμετρο 30-36 μ. Μεγάλης σημασίας και η πυκνότητα του εδάφους στο οποίο τοποθετείται η συσκευή. Το πυκνό έδαφος είναι, τόσο καλύτερη είναι η προστασία από τα υπόγεια τρωκτικά, επειδή οι δονήσεις χαμηλής συχνότητας μεταδίδονται καλύτερα. Η ηλεκτρονική συσκευή κατά των υπόγειων τρωκτικών είναι απολύτως ασφαλής για ανθρώπους και κατοικίδια ζώα.

Οδηγίες χρήσης:

1. Ξεβιδώστε το κάλυμμα της συσκευής αριστερόστροφα.
2. Αφαιρέστε την εσωτερική μονάδα.
3. Τοποθετήστε 4 τεμ. μπαταρίες /1.5V-R20/D/ σύμφωνα με την ετικέτα. Θα ακούσετε έναν ήχο δόνησης, ο οποίος υποδεικνύει τη λειτουργία της μονάδας.
4. Επιστρέψτε την εσωτερική μονάδα στο περίβλημα αλουμινίου της συσκευής.
5. Βιδώστε το κάλυμμα της συσκευής δεξιόστροφα.
6. Χρησιμοποιώντας ένα συμπαγές αντικείμενο, δημιουργήστε μια κυλινδρική οπή στο έδαφος και τοποθετήστε τη συσκευή μέσα σε αυτό, γεμίζοντας το μέχρι και το 3/4 του μήκους της.
7. Για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη επαφή, σπρώξτε το έδαφος σταθερά στη συσκευή

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Περιοχή κάλυψης: 836 τ.μ.

Χρήση: Εξωτερική

Τροφοδοσία: Μπαταρίες 4 x /1.5V-R20/D/ Αλκαλικές / δεν περιλαμβάνονται /

Υλικό: Αλουμίνιο σώμα και πλαστικό

Εγγύηση: 24 μηνες

Κατασκευαστής: Pest Stop Ηνωμένο Βασίλειο

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: