Телефон 21 12340080

ΗΛΕΚΤΡΗΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Τιμή (Incl.tax):
39,90 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Υπερηχους συνδυασμο και ηλεκτρομαγνητικη συσκευη για ποντικια,αρουραιους και κατσαριδια με καλυψη 232 τ.μ.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 100600

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: Pest Stop - UK

Μοιραστείτε το προϊόν:

Υπερυχους και ηλεκτρομαγνητικη συσκευη για τρωκτικων /ποντικια,αρουραιους και κατσαριδες/.

Η συνδυασμένη μονάδα για τα τρωκτικα και κατσαριδες PEST STOP εχει δύο βασικές λεπτομερειες υπερήχους και ηλεκτρομαγνητικές .Τα υπερηχητικά σήματα είναι αφόρητη για τα τρωκτικά ως αιτία πανικό και το φόβο τους. Ηλεκτρομαγνητικά κύματα διαδίδονται σε όλα τα καλώδια και στο δωμάτιο ως ένα επιπλέον επιτίθενται ποντίκια, αρουραίους, κατσαρίδες κατευθείαν στη συσκευή ukritiya.Elektronnoto τους προστατεύει την περιοχή με υπερηχητικά σήματα για 90kv. Και ηλεκτρομαγνήτη έως 232 m2 Η μονάδα έχει πέντε τρόπους λειτουργίας σε διάφορους συνδυασμούς, ανάλογα με το παράσιτο. 
Πώς το ηλεκτρόνιο υπερηχητική συσκευή κατά ποντίκια, αρουραίους, κατσαρίδες. Έλεγχοι για τους διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας της συσκευής είναι ένα κάτω από το άλλο στην αριστερή πλευρά της συσκευής ηλεκτρονίων συνομιλία εναντίον των τρωκτικών και κατσαρίδες.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ:

ηλεκτρομαγνήτη λειτουργία / A / Χρησιμοποιείται όταν θέλετε το δωμάτιο να προστατεύονται από τα τρωκτικά. Στη συνέχεια, η συσκευή εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα κάθε 10 λεπτά.

ηλεκτρομαγνήτη λειτουργία / Β / χρησιμοποιείται όταν ο χώρος πρέπει να προστατεύονται από τρωκτικά και κατσαρίδες λειτουργία επικαλύπτει την πρώτη τέτοια συσκευή εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα κατε 5 δευτερόλεπτα.

ΡΥΘΜΙΣΗ υπερηχητικά σήματα:

Λειτουργία υπερήχων / C/ χρησιμοποιείται για ποντικούς και αρουραίους τρωκτικών. Μπορείτε να συνδυάσετε τις δύο λειτουργίες του ηλεκτρομαγνητικη συσκευής και υπερήχων εναντίον των τρωκτικών, θέτοντας τις συχνότητες / A / και / C /, τότε η συσκευή εκπέμπει υπερήχους και ταυτόχρονα ηλεκτρομαγνήτη εναντίον των τρωκτικών.

Λειτουργία υπερήχων / D / αυτός ο τρόπος έχει σχεδιαστεί για την προστασία από τις κατσαρίδες. Μπορείτε να ρυθμίσετε το υπερηχογράφημα λειτουργία της συσκευής /D/ και ηλεκτρομαγνήτη / Β / συσκευή τότε εκπέμπει τόσο με υπερήχους και ηλεκτρομαγνήτη κατά των κατσαρίδων.

Υπέρηχος λειτουργίας / E / που είναι ειδικά βαθμονομημένη υπερήχων, η οποία απαλλάσσει τα κατοικίδια ζώα από την οικογένεια των τρωκτικών, όπως κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, χάμστερ και άλλα. Αυτή η λειτουργία της συσκευής εναντίον των τρωκτικών μπορεί να συνδυαστεί με όλους τους τρόπους ηλεκτρομαγνήτη, αλλά δεν θα ενεργεί για τα κατοικίδια ζώα σας.


Υπερήχων ηλεκτρονική συσκευή από τρωκτικά και κατσαρίδες δεν ακούγεται και αβλαβείς για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για εσωτερική χρήση.

περιοχή και τεχνικά δεδομένα:
καλιψη 90kv.m 
ηλεκτρομαγνήτη: 232τ.μ.
Διαστάσεις: 10 x 8 x 3 cm.

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Τα υπερηχητικά κύματα κατά τα ποντίκια και οι αρουραίοι δεν μπορώ να περάσει μέσα από τοίχους και επιφάνειες, που αντικατοπτρίζεται σε στερεά αντικείμενα και να απολαύσετε στο μαλακό. Μην τοποθετείτε τη συσκευή για την προστασία από τα τρωκτικά PEST STOP πίσω από έπιπλα, κουρτίνες ή σε περιορισμένους χώρους. Βάλτε την ηλεκτρονική συσκευή για να κοιτάξουμε προς το - ευρύτερο μέρος του δωματίου, έτσι υπερήχων κύματα θα εξαπλωθεί παντού και προστατεύεται από τα τρωκτικά πιο αποτελεσματικά.

Επίδραση της συσκευής:

Η αρχική επίδραση της συσκευής θα παρατηρήσετε ακόμη και μετά από 3 έως 4 ημέρες και κατ 'ανώτατο όριο δύο εβδομάδων. Μην απενεργοποιείτε τη φωτογραφική μηχανή κατά nasekoi και τρωκτικά από το δίκτυο, θα αναστείλει τη μονάδα. Μην μετακινείτε τη συσκευή συχνά από δωμάτιο σε δωμάτιο. Η μονάδα zashttitava παρασίτων όλο το εικοσιτετράωρο 24/7 δεν χρειάζεται μπαταρίες και προμήθειες.

Γιατί να αγοράσετε αυτή τη συσκευή για την προστασία από τα τρωκτικά;:

 Ανθεκτικό και αποτελεσματική προστασία του σπιτιού ή του γραφείου σας όλο το εικοσιτετράωρο 24/7.

 Δεν απαιτεί αναλώσιμα και συντήρηση

 Χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών και παρασκευασμάτων

 Ασφαλές για τον άνθρωπο και τα ζώα.

 Οι υπηρεσίες εγγύησης.

Χώρα προέλευσης: Κίνα υπό τον έλεγχο της Πέστης STOP.CO.UK
υποβάλλονται EURO PEST Ltd. Sofia Lyulin 3 BL 380 0700 10 522
Εγγύηση: 24 μηνες

 

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: