Телефон 21 12340080

Γεννήτρια ζεστό αεροζόλ IGEBA TF 35

Γεννήτρια ζεστό αεροζόλ IGEBA TF 35

Τιμή (Incl.tax):
1.600,00 €

Γεννήτρια ζεστό αεροζόλ IGEBA TF 35

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500439

Βάρος: 10.0000

Μάρκα на Παραγωγός:

Free delivery

Μοιραστείτε το προϊόν:

Γεννήτρια ζεστό αεροζόλ IGEBA TF 35

περιγραφή

Το κλασικό αξιόπιστη γεννήτρια να ζεσταθεί αερολύματος προτιμάται κατά την εργασία με το χέρι. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από υψηλής ποιότητας υλικά όπως ανοξείδωτο χάλυβα, ορείχαλκο, Viton και τεφλόν. Κατάλληλο για την επεξεργασία των κήπων, πάρκων και θερμοκήπια ενάντια στα κουνούπια, μύγες, πεταλούδες και όλα τα είδη των εντόμων.

τεχνικές προδιαγραφές

-Τροφοδοσία - 25.4 hp
- Λύση Tank - 5,7 l
- Δεξαμενή καυσίμου - 1,2 l
- Κατανάλωση καυσίμου - 2 l / h
- Ροή λύση - 20-42 l / 
- Απόδοση - 100-210dka / h
- Βάθος του jet - 40 m
- Διαστάσεις - 138 x 27 x 34 εκατοστά
- Βάρος, άδειο - 7.9 kg
- Ισχύς - 4 x 1.5VLR20.

.

χαρακτηριστικά:

Αυτό είναι το μόνο γεννήτρια σχεδιαστεί ειδικά για εσωτερικούς χώρους χρήση, αλλά επίσης κατάλληλο για εξωτερική θεραπείες. Ισχυρό, εξαιρετικά ελαφρύ, συμπαγές και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας μας. Η ιδέα της θεραπείας αερολύματος για να διαλύσει πλήθος, μικροσκοπικές σταγόνες πυκνού προετοιμασία για να επιπλέουν στον αέρα αρκετό χρόνο για να φτάσει ακόμη και κρύβονται έντομα. Σε εξωτερικούς χώρους είναι κυρίως τα κουνούπια, μύγες και νάνους. Εσωτερική αερόλυμα χρησιμοποιείται για να ελέγξει τις νυχτοπεταλούδες αποθήκη, διάφορα σκαθάρια, έντομα skladiranihrani και κατσαρίδες σε υπόγεια και υπονόμους.
 
• σωλήνα ψεκασμού από ανοξείδωτο χάλυβα
• Ρεζερβουάρ καυσίμου κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα
• Δεξαμενή λύση κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα
• Αντλία από ανοξείδωτο χάλυβα
• Αξιόπιστο σύστημα ανάφλεξης χωρίς κερί
Εξαιρετική εκπομπές καυσαερίων, ελέγχεται από ανεξάρτητο γερμανικό εργαστήριο δοκιμών "DEKRA" τον Ιανουάριο του 2003.
Αξία εξάτμισης Μέσος όρος Μέγιστο Όριο
οξειδίων του αζώτου (NOx) 1,9 ppm * 2,8 ppm * 5 ppm *
μονοξείδιο του άνθρακα (CO) 5,1 ppm * 8,0 ppm * 30 ppm ** Στην κλειστή
 
Πρότυπο ακροφύσιο τοποθετημένο 0.8 και η κατανάλωση ποσοστό 2 l / ha, με αυτή τη γεννήτρια μπορεί να επεξεργαστεί 5 εκτάρια ή 50 στρέμματα ανοικτό χώρο κατά των κουνουπιών για 1 ώρα. Αν εργάζονται σε κλειστούς χώρους με ένα ακροφύσιο ρυθμό 0,8 και η κατανάλωση των 2L / 5000 m³, αυτή η γεννήτρια μπορεί να χειριστεί τον όγκο των 25 000 m³ για 1 ώρα.
 
35 TF με πρότυπο σωλήνα αεροζόλ του προορίζεται για την εφαρμογή των σκευασμάτων με βάση το πετρέλαιο / πετρελαίου. Κατόπιν αιτήματος παραδώσει ένα ειδικό σπρέι σωλήνα "W", σχεδιασμένο για να λειτουργεί με υδατικά διαλύματα. Προέλευση: Γερμανία

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Παρομοια Προιοντα
Send us inquiry: