Телефон 21 12340080

GARDIGO συσκευή ανακούφισης δακτύλων κουνουπιών

Εκπτωσεις Τιμή (Incl.tax):

Κανονική Τιμή: 47,40 €

Special Price 35,50 €

Εκτός αποθέματος
Уред за успокояване на сърбежа от ухапване на комари и жилещи насекоми
Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 26102

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: GARDIGO

Μοιραστείτε το προϊόν:

GARDIGO συσκευή ανακούφισης δακτύλων κουνουπιών

Μια ηλεκτρονική συσκευή που καταπραΰνει τον κνησμό μετά από ένα δάγκωμα κουνουπιού. Όλοι γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό είναι όταν είμαστε τσίμπημα από κουνούπια και κυρίως οίδημα, κνησμός και τα σπυράκια. Αυτό συμβαίνει επειδή κατά τη διάρκεια το δάγκωμα ένεση διάφορες τοξίνες στο ανθρώπινο δέρμα, που προκαλούν αλλεργική αντίδραση, αυτή περιλαμβάνει την παραγωγή ισταμίνης, επειδή, για να σχηματίσουν τα λεγόμενα εξογκώματα ή σπυράκια. Για να δράσει στυλό δάγκωμα χρησιμοποιεί την αρχή της υπερθερμίας, δημιουργώντας ελεγχόμενη θερμότητα στο σημείο του τσιμπήματος, η θερμότητα καταστρέφει τα αλυσίδες πρωτεϊνών των αλλεργιογόνων που έχει σκοράρει τσιμπήματα κουνουπιών και διακόψει την παραγωγή των nonhistamine, σταματώντας έτσι την φαγούρα και οίδημα.

Αυτή η μέθοδος είναι μακριά από νέα, πολλά χρόνια οι ναυτικοί έχουν χρησιμοποιηθεί αυτοσχέδιες μεθόδους συμπεριλαμβανομένων σίδερα για να ηρεμήσει φαγούρα από τα τσιμπήματα των κουνουπιών. Αυτή η τεχνολογία έχει αποδειχθεί και κλινικά δοκιμαστεί. Κατά τη χρήση η συσκευή αμέσως μετά τα τσιμπήματα κουνουπιών, 74% των ερευνώμενων είχε φαγούρα και πόνο στο 66% δάγκωμα εξαφανιστεί εντελώς μέσα σε 24 ώρες.

Σας προσφέρουμε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να απαλύνει την φαγούρα από τα τσιμπήματα με καινοτόμο εξοπλισμό για να GARDIGO INSEKTENSTICH-Helfer, απλώς πατήστε τη συσκευή στο οίδημα από το δάγκωμα και κρατήστε για 25-30 δευτερόλεπτα.

Πώς λειτουργεί η συσκευή για να ανακουφίσει τον κνησμό μετά από ένα δάγκωμα κουνουπιών:

Η μονάδα λειτουργεί σε μια πολύ απλή και αποτελεσματική αρχή, παράγει τοπικά συμπυκνωμένο θερμότητα πάνω από 50 βαθμούς, η οποία καταστρέφει τα αίτια της κνησμό και οίδημα αμέσως. Η μονάδα έχει μία κεφαλή μετάλλου σε χρυσό χρώμα που αγγίζει το δέρμα στο σημείο του τσιμπήματος. Για να παίξετε συσκευή πρέπει να πατήσετε το πράσινο κουμπί και κρατήστε το, στη συνέχεια, τοποθετήστε τη μεταλλική κεφαλή για το δάγκωμα για (τα παιδιά για όχι περισσότερο από 25 δευτερόλεπτα σε ενήλικες για 30 δευτερόλεπτα το πολύ), θα αισθανθείτε τη ζεστασιά και την ελαφρά αίσθηση καψίματος, το οποίο είναι φυσιολογικό . Μην κρατάτε τη συσκευή περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα στο δάγκωμα. Η συσκευή έχει ένα μέγεθος τσέπης και ένα άνετο κλιπ για την κρέμασμα ρούχων.

Αρχική ενεργοποίηση:

Η μονάδα λειτουργεί με μπαταρία 1 x 9V LR61 που περιλαμβάνεται στη μονάδα. Για τη λειτουργία της συσκευής, συνδέστε την μπαταρία στις πλάκες επαφής της συσκευής. Ανοίξτε το κάλυμμα της μπαταρίας με ολίσθηση επαφή με τις πλάκες επαφής της μπαταρίας, κλείστε το καπάκι με την ολίσθηση. Πατήστε το πράσινο κουμπί, θα πρέπει να ανάψει το πράσινο, αυτό σημαίνει ότι η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση. Η μονάδα αντέχει με μια μπαταρία περίπου 100 αιτήσεις και, στη συνέχεια, αντικαταστήστε την μπαταρία με μια καινούργια.

Καθαρισμός της συσκευής: Κατά τον καθαρισμό της συσκευής βγάζετε πάντα την μπαταρία. Καθαρίστε με ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί, μην χρησιμοποιείτε χημικά παρασκευάσματα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αποθηκεύστε μακριά από τα παιδιά. Μην επιτρέπετε στα παιδιά να χρησιμοποιούν τη συσκευή χωρίς γονικό έλεγχο

Χρόνος συγκράτησης της συσκευής στο δάγκωμα:

Για τα παιδιά των 25 ετών: Μην αφήνετε τα παιδιά να χρησιμοποιούν τη συσκευή χωρίς γονικού ελέγχου

Για ενήλικες: 30sec

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Θερμοκρασία τήξης σε επαφή με το δέρμα 50 μοίρες

Μεταλλική κεφαλή θερμότητας με χρυσό χρώμα

Τροφοδοσία: Η μπαταρία 9V LR61 που περιλαμβάνεται στη μονάδα

Διαστάσεις: 125 x 35 x 30 mm

Εγγύηση: 36 μηνες

Κατασκευαστής: GARDIGO Γερμανία

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Παρομοια Προιοντα
Send us inquiry: