Телефон 21 12340080

ΕΞΟΠΛΙΣΜΌΣ ΚΑΤΆ ΠΟΥΛΙΏΝ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ

Τιμή (Incl.tax):
620,00 €

συσκευή λέιζερ για την απώθηση πουλιών από εσωτερικούς χώρους με λειζερ


 


 

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500716

Βάρος: 2.5000

Μάρκα на Παραγωγός: WEITECH

Free delivery

Μοιραστείτε το προϊόν:

Λειζερ Εξοπλισμός κατά πουλιών

 

Λέιζερ εναντίον πουλί εκπέμπει συνεχώς σε κίνηση ακτίνας λέιζερ με πράσινο χρώμα και το μήκος κύματος λ = 532 nm και 40mW ισχύς. Λέιζερ για να απωθούν τα πουλιά σαρώνει φυλασσόμενο όγκο κάθετα και οριζόντια με μεγάλη ταχύτητα, έτσι δεν υπάρχει χώρος "που απαιτείται" από τη δέσμη για να αποκρούσει τα περιστέρια και άλλα. πτηνά.

 

Η συσκευή λέιζερ για την προστασία και τον εκτοπισμό των πτηνών αποστείλουμε μέσω ηλεκτρονικού σχεδιαστεί για να προστατεύσει την επιχείρησή σας - αποθήκες σας, εγκαταστάσεις παραγωγής, τους χώρους εργασίας σας ακούσιας παρουσίας των πουλιών πιο αποτελεσματικό ενάντια σε περιστέρια και χελιδόνια. Οι δίσκοι συσκευή μακριά όλα τα είδη πτηνών από το δωμάτιο στο οποίο τοποθετείται και θα προστατεύσει το site σας από τις ακαθαρσίες που κρατούν τα πουλιά από την παρουσία τους.

 

Η προστασία της συσκευής λέιζερ και διώχνοντας τα πουλιά πρέπει να λειτουργεί μόνο τη νύχτα, όταν τα πουλιά αριστερά οι εγκαταστάσεις δεν είναι ενεργή ή κοιμούνται .Συσκευη κατά των πτηνών σε εσωτερικούς χώρους δημιουργεί έντονο άγχος και την ταλαιπωρία των πτηνών, μη επιτρέποντας τους να ξεκουραστούν, να ανακτήσει και να φωλιάζουν στο σκοτάδι ώρες, έτσι η θέση στην οποία τοποθετείται η συσκευή για την προστασία ενάντια σε επιβλαβές πουλιά γίνεται ένα εξαιρετικά δεν είναι κατάλληλα για αυτούς. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όταν τα πουλιά μπορούν να είναι ήσυχοι, ζητούν να εγκαταλείψουν τη χώρα το συντομότερο δυνατό.

 

Η προστασία της συσκευής λέιζερ και διώχνοντας τα πουλιά καμία ζημιά με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε τα πουλιά ούτε οι άνθρωποι σε κανονική λειτουργία, η μονάδα εξυπηρετεί μόνο για να εκφοβίσει και να απομακρύνει τα ανεπιθύμητα πουλιά εγκαταστάθηκαν από την προστατευόμενη περιοχή.

 

Πώς να εκτοπισμό συσκευή λέιζερ για την προστασία των πτηνών:
Ο τρόπος λειτουργίας της συσκευής λέιζερ για την προστασία και τον εκτοπισμό των πτηνών σταθερή: εναλλασσόμενο αυτόματα 15 λεπτά χρησιμοποιούνται και 15 λεπτά ανάπαυσης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η θερμική ισορροπία της μονάδας και την προστασία από την υπερθέρμανση. Η μονάδα έχει ένα ψηφιακό μετρητή αντιπροσωπεύουν τα υπόλοιπα δευτερόλεπτα (από 900 έως 0) κάθε κύκλου εργασίας / ανάπαυσης. Έτσι, ο χειριστής μπορεί με ακρίβεια το σχέδιο τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή τη λειτουργία της μονάδας κατά των πτηνών.

 

Διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο, όπως οι μεγάλες βιομηχανίες που χρησιμοποιούν είναι αλυσίδες τροφίμων, οι αεροπορικές εταιρείες, οι κατασκευαστές, οι βιομηχανικές επιχειρήσεις - όποιος διαχειρίζεται μεγάλους χώρους όγκο δυνητικά απειλείται οικισμός ανεπιθύμητα επιβλαβή πτηνά.

 

Η συσκευή λέιζερ για την προστασία και τον εκτοπισμό των πτηνών δεν δημιουργεί οποιαδήποτε παρεμβολή και υποβαθμίζουν την απόδοση του κάθε ηλεκτρονικού εξοπλισμού / συμπ Ασφάλεια / εγκατασταθεί στο φυλασσόμενο χώρο ή κοντά σε αυτό. Η συσκευή πληροί όλες τις ευρωπαϊκές τεχνικές προδιαγραφές, αποδεικνύεται με πιστοποιητικό συμμόρφωσης.

 

Προέλευση: WEITECH - Βέλγιο

 

Εγγύηση: 24 μηνες

Произход:WEITECH - Белгия

Гаранция:24м

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: