Телефон 21 12340080

Επαγγελματικη παγίδα για μικρό αρπακτικό.

Τιμή (Incl.tax):
50,79 €
Εκτός αποθέματος

Παγιδα για μικρο αρπακτικο 60×23×21

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 5067

Βάρος: 3.9900

Μάρκα на Παραγωγός: България

Μοιραστείτε το προϊόν:

Επαγγελματικη παγίδα για μικρό αρπακτικό.

Τυπική παγίδα με δύο ανοίγματα, τα κουνάβια, νυφίτσες, κουνέλια, γάτες, dormice και άλλα.Η παγίδα έχει δύο εισόδους που είναι κλειστές ταυτόχρονα με την αλίευση το παράσιτο στόχο. Παγίδα είναι κατασκευασμένη από γαλβανισμένο δικτύου και είναι βαμμένο με βαφή πούδρας. Η παγιδα ειναι Ανθρωπιστική δεν βλάπτει τα ζώα που αλιεύονται. Με τα δυο εισοδου παγίδα είναι πιο αποτελεσματική από ό, τι απλού βρόχου επειδή -όπως ζώων που εισέρχονται στην παγίδα ορατό τρόπο να φευγη και ως εκ τούτου δεν φοβάται να εισέλθουν στην παγίδα.

Τεχνικές προδιαγραφές:

μέγεθος: 19x19 χιλιοστά πλέγμα
πάχος του δικτύου: 2 χιλιοστά
μηχανισμού διασφάλισης
άνετο και ασφαλές κράτημα
αγωγή κατά της διάβρωσης (RAL6005)
αδιάβροχη
Διαστάσεις 60 εκατοστά Χ 23 εκατοστά Χ 21 εκατοστά
Βάρος: 3.99 kg

Πώς για να φορτώσετε την παγίδα;

1.Σηκώστε πλάγια στην υψηλότερη θέση να απελευθερώσει την πορεία των θυρών της παγίδας, έπειτα σηκώστε με συνέπεια τις πόρτες για να παγιδεύουν τους κλειδώσετε μοχλό στο μηχανισμό του κλείστρου.
2.Στη μπροστινή πλευρά της παγίδας έχει άνω και κάτω μοχλό. Βάλτε το κάτω μοχλό στην κορυφή, έτσι ώστε να είναι συνδεδεμένο με ασφάλεια.
3. Τώρα έχετε ήδη παγιδευτεί φορτωμένο. Μπορείτε να το δοκιμάσετε ως ένα λεπτό αντικείμενο με (στυλό ή μολύβι) στον Τύπο δίκτυο απαλά μέσα footboard. Οι πόρτες πρέπει να είναι κλειστές.
4. Σε περίπτωση βάζοντας δολώματα να σημειώσετε ότι θα πρέπει να αντικατασταθεί μετά από κάθε αρουραίο σύλληψη, αν θέλετε να πιάσει το μυωξοι, δεν αγγίζουν το δόλωμα με γυμνά χέρια.

Πού να τοποθετήσετε την παγίδα:

Τοποθετήστε την παγίδα σε μέρη όπου θα παρατηρήσει την παρουσία του επιβλαβούς στόχου, χρεώνουν παγίδα και τοποθετήστε το δόλωμα. Ελέγξτε τις παγίδες καθημερινά μετά τη σύλληψη επιθυμητό παράσιτο αυτό osvobodede μακριά από την ιδιοκτησία σας. Κατά τη μεταφορά του ζώου στο site απελευθέρωση καλύπτουν το κλουβί παγίδα με μια κουβέρτα ή άλλο είδος της κάλυψης θα μειώσει το άγχος στο ζώο.

Προέλευσης: Βουλγαρία

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: