Телефон 21 12340080

Επαγγελματική προετοιμασία για την προστασία και διατήρηση του δέρματος Fenice Leather Protector

Επαγγελματική προετοιμασία για την προστασία και διατήρηση του δέρματος Fenice Leather Protector

Τιμή (Incl.tax):
19,95 €
Εκτός αποθέματος

Προϊόν έ υψηλής ποιότητας για την προστασία και τη διατήρηση του δέρματος Fenice

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 236598

Βάρος: 0.2500

Μάρκα на Παραγωγός: FENICE

Μοιραστείτε το προϊόν:

Επαγγελματική προετοιμασία για την προστασία και διατήρηση του δέρματος Fenice Leather Protector

Fenice Leather Protector είναι ένα υψηλής ποιότητας επαγγελματική προετοιμασία για την προστασία και τη συντήρηση των προϊόντων από δέρμα και δέρμα αυτοκινητοβιομηχανία και δερμάτινα έπιπλα. Προετοιμασία μαλακώνει και προστατεύει το δέρμα ταπετσαρία όπως το δέρμα φώκιας και εμποδίζει τη διείσδυση των κάθε είδους μόλυνση. Τα προϊόντα Fenice που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του αρχικού δερμάτινη ταπετσαρία στην παραγωγή αυτοκινήτων και καλύπτει το 100 τοις εκατό των πιο αυστηρές απαιτήσεις και τα πρότυπα στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το ίδιο ισχύει και τεχνολογία ΚΑΕ και τα προϊόντα για την αποκατάσταση και τη συντήρηση των δερμάτινη ταπετσαρία, εξασφαλίζοντας 100% συμμόρφωση με τα πρότυπα της αυτοκινητοβιομηχανίας και να αποκαταστήσει την εμφάνισή του εργοστασίου. Προετοιμασία για τον καθαρισμό ταπετσαρίας χρησιμοποιείται όχι μόνο για σαλόνια αυτοκινήτων

Για ό, τι χρησιμοποιείτε καθαριστικό δέρματος Fenice Leather Protector:

Fenice Leather Protector είναι μια προστατευτική κρέμα με βάση το νερό και φυσικά συστατικά που αποσκοπούν στην προστασία των αυτοκινήτων δερμάτινη ταπετσαρία και τα έπιπλα στο σπίτι και το γραφείο. Fenice Δερμάτινα Protector δημιουργεί ένα αόρατο εμπόδιο στην επιφάνεια του δερμάτινη ταπετσαρία που εμποδίζει τη διείσδυση των τυποποιημένων ρύπων μέσα στους πόρους του δέρματος.

 

Με το χρόνο και χρησιμοποιούν τυποποιημένες εκθέσεις δέρμα αυτοκινήτου και δερμάτινα έπιπλα σπιτιού συσσωρεύονται διάφορα έλαια σώματος και τα οξέα που έρχονται φυσικά σε επαφή με το δέρμα των συναλλαγών στο αυτοκίνητό σας ή έπιπλα. Χωρίς σωστό καθαρισμό και τακτική προστασίας θα προκαλέσει ρωγμές, απολέπιση ή αποχρωματισμό του δέρματος. Το πρόβλημα αυτό είναι πολύ προφανές, εάν κοιτάξει κανείς τιμόνια δέρμα, λαβές θυρών και τα υποβραχιόνια του δέρματος. Fenice Leather Protector κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία για την προστασία του δέρματος ταπετσαρία και την προστασία από τις πιο κοινές ρύπων, όπως διάφορα είδη καλλυντικές κρέμες και έλαια, αλκοόλ, πρωτεΐνες και τους λεκέδες, νερό και άλλα. Δερμάτινα Protector σχηματίζει ένα αόρατο αναπνέει φράγμα που θα προστατεύει το δέρμα από τους λεκέδες και τη βρωμιά σε βάθος.

Ποσότητα συσκευασίας: 250ml

Που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό Fenice Leather Protector:

σαλόνι αυτοκινήτου Δέρμα
Δερμάτινα έπιπλα σπιτιού και γραφείου

Τι μπορείτε να πάρετε από την προετοιμασία Fenice Leather Protector:

Εξειδικευμένη επαγγελματική προϊόν που χρησιμοποιείται από όλους τους ευρωπαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων
γρήγορη εφαρμογή
ελάχιστο κόστος
ιδανικές λύσεις
επαγγελματικό αποτέλεσμα

Χρήση της προετοιμασίας για την Προστασία του δέρματος:

Απλώστε μια μικρή ποσότητα απορρυπαντικού σε ένα μαλακό πανί και στη συνέχεια τρίψτε την προετοιμασία στο δερμάτινη ταπετσαρία με το φως κυκλικές κινήσεις επιτρέπουν την προετοιμασία για να στεγνώσει και τρίψτε το στα δερμάτινα καθίσματα. Για μέγιστο αποτέλεσμα πριν από την εφαρμογή Fenice Δερμάτινα Protector καθαρίστε το δέρμα επιφάνεια Fenice Leather Protector .

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: