Телефон 21 12340080

Επαγγελματική απωθητική συσκευή για τρωκτικα και μυρμήγκια Gardigo Plus Επαγγελματική απωθητική συσκευή για τρωκτικα και μυρμήγκια Gardigo Plus
Επαγγελματική απωθητική συσκευή για τρωκτικα και μυρμήγκια Gardigo Plus Επαγγελματική απωθητική συσκευή για τρωκτικα και μυρμήγκια Gardigo Plus
Επαγγελματική απωθητική συσκευή για τρωκτικα και μυρμήγκια Gardigo Plus Επαγγελματική απωθητική συσκευή για τρωκτικα και μυρμήγκια Gardigo Plus
Επαγγελματική απωθητική συσκευή για τρωκτικα και μυρμήγκια Gardigo Plus Επαγγελματική απωθητική συσκευή για τρωκτικα και μυρμήγκια Gardigo Plus
Επαγγελματική απωθητική συσκευή για τρωκτικα και μυρμήγκια Gardigo Plus Επαγγελματική απωθητική συσκευή για τρωκτικα και μυρμήγκια Gardigo Plus

Επαγγελματική απωθητική συσκευή για τρωκτικα και μυρμήγκια Gardigo Plus

Εκπτωσεις Τιμή (Incl.tax):

Κανονική Τιμή: 59,80 €

Special Price 38,50 €

Εκτός αποθέματος

Aπωθητική συσκευή για τρωκτικα και μυρμήγκια Gardigo Plus

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 62323

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: GARDIGO

Μοιραστείτε το προϊόν:

Επαγγελματική απωθητική συσκευή για τρωκτικα και μυρμήγκια Gardigo Plus

Απωθητική συσκευή για τρωκτικα και μυρμήγκια συνδυάζει με δύο κύριες λειτουργίες υπερήχους και ηλεκτρομαγνητική. Η μονάδα προστατεύει αποτελεσματικά στην περιοχή 230τ.μ. εκπέμποντας ισχυρά υπερηχητικά σήματα που μπορούν να ρυθμιστούν από τα κουμπιά ανάλογα με την κατάσταση-στόχο σε κάθε χώρο. Η συσκευή τρωκτικών έχει δύο ρυθμίσεις για το υπερηχητικό σήμα. Η συσκευή διαθέτει ένα λαμπτήρα LED που έχει επιλογές για την αλλαγή λειτουργία του είναι να χρησιμεύσει ως ένα φως τη νύχτα.

Ρυθμίσεις συσκευής:

1. Αλλαγή υπερηχητικών συχνοτήτων που κυμαίνονται από 20.000-40.000Hz

2. Σταθερές υπερηχητικές συχνότητες με εύρος 50 000 Hz

3. Οι ηλεκτρομαγνήτες συσκευών τρωκτικών λειτουργούν αυτόματα καθώς δεν υπάρχουν τυπικές ρυθμίσεις. Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται κάθε 3 λεπτά και στη συνέχεια σβήνει για 3 λεπτά.

4. Η LED που ανάβουν σε ένα ευχάριστο πορτοκαλί χρώμα. Η επιλογή έχει κουμπιά on / off.
Απωθητική συσκευή για των τρωκτικών έχει έναν ηλεκτρομαγνήτη που προσβάλλει τα τρωκτικά και συγκεκριμένα πίσω από τους τοίχους, τις οροφές γυψοσανίδας και περισσότερο. Ηλεκτρομαγνητικά σήματα που παράγονται σε ποντικούς και αρουραίους ισχυρή αίσθηση του άγχους και πανικού και προκαλώντας τους να αφήσουν καταφύγιο τους.Εκεί αρχίζει η δράση των υπερήχων η οποία τους οδηγεί μακριά από εκτεθειμένες περιοχές των προστατευόμενων χώρων. Η λειτουργία της συσκευής αυτής σε συνδυασμό με τα τρωκτικά είναι να υπάρξει η μέγιστη δυνατή τρωκτικά δυσφορία εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η μονάδα έχει αποβληθεί δράση σε ορισμένα έντομα όπως μυρμήγκια, οι οποίες επηρεάζονται έντονα από τον ηλεκτρομαγνήτη που εκπέμπεται από τη συσκευή. Η μονάδα αποπροσανατολισμένη μυρμήγκια και να τροποποιήσετε το περιβάλλον στο σπίτι ή το γραφείο σας από ευνοούν την ανάπτυξή τους σε αρνητική. Αυτός είναι επίσης ο κύριος λόγος για τον οποίο τα μυρμήγκια δεν κατοικούν στις θέσεις που προστατεύονται από τη συσκευή.

Χρήση της συσκευής:

Gardigo Plus κυνηγά ποντίκια, αρουραίους, μυρμήγκια, Σρεμπρένιτσα. Για να έχουν τα πιο γρήγορα αποτελέσματα στην καταπολέμηση ποντικούς, αρουραίους, μυρμήγκια συνδέστε τη συσκευή απευθείας στην πρίζα τοίχου όπως και πριν την συσκευή δεν θα έπρεπε να τοποθετηθεί έπιπλα, κουρτίνες ή άλλα αντικείμενα που θα περιορίζουν τη δράση του σήματος υπερήχων. Επιλέξτε συχνότητα υπερήχων σταθερή ή αλλαγή. Όλες οι ρυθμίσεις της ηλεκτρονικής συσκευής για την προστασία από έντομα και τρωκτικά βρίσκεται στις πλευρές του περιβλήματος aparata.Nastroykite επιλεγεί από τα κουμπιά. Η μονάδα έχει LED λειτουργίες φώτα δραστικότητα, δηλαδή, όταν η συσκευή εκπέμπει υπερήχους αναβοσβήνει σε πράσινο χρώμα συσκευή diod.Kogato πάγου εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική αναβοσβήνει δίοδος πάγου πορτοκαλί. Δεδομένου ότι η μονάδα είναι πλήρως μη ακουστό σε ανθρώπους αυτοί οι δείκτες πάγου είναι ένα σημαντικό ορόσημο για σωστή λειτουργία.

Επίδραση της συσκευής:

Για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, η επίδραση είναι διαφορετική ανάλογα με την κατάσταση κάθε ατόμου. Κυρίως πυκνότητα τρωκτικών ή μυρμηγκιών. Υγειονομική τεχνική κατάσταση της εγκατάστασης, διαπερατότητα αρουραίου ποντικού και διείσδυση εντόμων. Στο ιδανικό περιβάλλον στο σπίτι, το αρχικό αποτέλεσμα είναι μεταξύ 7-14 ημερών. Σε υψηλότερες πυκνότητες παρασίτων, η επίδραση μπορεί να διαρκέσει έως 20-30 ημέρες. Το πιο θετικό από τη χρήση των συσκευών εναντίον των τρωκτικών είναι ότι δεν υπάρχουν χημικές ουσίες, τα βιοκτόνα και προμήθειες. Εξαιρετικά ασφαλές για ανθρώπους και κατοικίδια ζώα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Υπερηχητική συχνότητα: 20 000- 40 000Hz

Σταθερή υπερηχητικές συχνότητες 000Hz 50

Ηλεκτρομαγνήτη: έναρξη κάθε 3 λεπτά

Περιοχή κάλυψης: 230 τ.μ.

Τάση τροφοδοσίας: 230 V AC- 50 Hz

Κατανάλωση: 3,5W

Εγγύηση: 24 μέτρα

Κατασκευαστής: Gardigo Γερμανία

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Παρομοια Προιοντα
Send us inquiry: