Телефон 21 12340080

Εντομοπαγιδα PLUS ZAP 16

Τιμή (Incl.tax):
95,00 €
Εκτός αποθέματος

Η Εντομοπαγίδα PLUS ZAP 16W χαρακτηρίζεται με υψηλή ποιότητα κατασκευής και  μοναδικό σχεδιασμό. Καλύπτει ακτίνα 40 τ.μ. 

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 4011

Βάρος: 3.4000

Μάρκα на Παραγωγός: PELSIS

Μοιραστείτε το προϊόν:

 

Εντομοπαγιδα PLUS ZAP 16W έλεγχο και την καταστροφή των ιπτάμενα έντομα, μύγες, κουνούπια και άλλα. Αυτό το φωτιστικό μοντέλο εντομοκτόνο είναι κατάλληλο για χρήση τόσο σε βιομηχανικές ανάγκες της παραγωγής και των νοικοκυριών. Εξαιρετικά μικρό αλλά ισχυρό λαμπτήρα για να καταστραφούν των ιπτάμενα έντομα. Εντομοκτόνο PLUS ZAP 16 έχει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοναδικό σχεδιασμό, και μέρους- την επιτυχή λαμπτήρες σειρά εντομοπαγιδα στον κόσμο - INSECTO-O-CUTOR η αγγλική εταιρία Pelsis 

Τεχνικά χαρακτηριστικά :
Υλικό: Αλουμίνιο
Διαστάσεις (εκατοστά): Ε,C,Y 36.5x 26.2x13.0 εκατοστά
Βάρος: 2,5 κιλά
Έκταση αποτελεσματικής προστασίας: 40 τ.μ.
εντομοκτόνες λάμπες: 2 x8w BL350/368 T5.
Παραγωγός: Μεγάλη Βρετανία

Εντομοπαγιδα PLUS ZAP 16 έχει μια μοναδική ανατομική πλέγμα για την καταστροφή των ιπτάμενων εντόμων που αποκλείει τον καθαρισμό πίεση και συντήρησης για μέγιστη ασφάλεια .Εντομοπαγιδα λαμπτήρα προσελκύει τα ιπτάμενα έντομα με το φως που εκπέμπεται από τα πούρα έντομα τοποθετήθηκαν σε αυτό. Μεγάλο μέρος της ιπτάμενα έντομα δείτε το φάσμα UV-BL εκπομπή  από πούρα εντόμων και επειδή μύγες ή κουνούπια πεφτουν πάνω στο υψηλής τάσης λαμπτήρα εντομοκτόνο δικτύου και έκαψαν σε αυτό.

Εντομοκτόνα λαμπτήρα πρέπει να είναι εξυπηρέτηση μία φορά το χρόνο συνήθως πριν από κάθε καλοκαίρι για να αντικαταστήσει τα πούρα εντομοκτόνο, το οποίο σε αυτή την περίπτωση είναι αναλώσιμα. Τα πούρα λαμπτήρα έχουν ωφέλιμη ζωή περίπου 6000-7000 ώρες ωφέλιμης ζωή, τότε η απόδοσις τους έπεσε ακόμα συνεχίζουν να λάμπουν.Μαζί με τα πούρα μπορείτε να αντικαταστήσω ορεκτικά και εντομοκτόνα σώμα για να σας εξασφαλίσει χωρίς προβλήματα και λάμπα υψηλής απόδοσης για ιπτάμενα έντομα. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να καθαρίσετε τη λάμπα από τη σκόνη και τα έντομα πινέλο, αλλά πρώτα θυμηθείτε να απενεργοποιήσετε τη δύναμη τραβώντας προς τα έξω το συρτάρι για τη συλλογή εντόμων καταστραφεί.

Μοντάζ της εντομοπαγίδας:
PLUS ZAP 30 μπορεί να τοποθετηθεί με τρις τρόπους :
1. Κρεμασμένο στο ταβάνι.
2. Στο τοίχο.
3. Ελεύθερα τοποθετημένη στο τραπέζι ή σε υποστήριγμα.Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: