Телефон 21 12340080

Εντομοπαγίδα Pest West Chameleon Vega

Τιμή (Incl.tax):
375,50 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Επαγγελματική εντομοπαγίδες με κολλώδη πλάκα έως 150 τ.μ

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 529832

Βάρος:

Μάρκα на Παραγωγός: PEST WEST

Μοιραστείτε το προϊόν:

Εντομοπαγίδα Pest West Chameleon Vega

Pest West Chameleon Vega επαγγελματική λάμπα εντομοκτόνο για την καταπολέμηση των μυγών που φέρουν έντομα και τα κουνούπια. Ο εργονομικά σχεδιασμένος και καινοτόμος αναπτήρας αναπνοής εντομοκτόνου ενσωματώνει τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας τελευταίας τεχνολογίας. Η λυχνία διαθέτει 3 x 14w πούρα εντομοκτόνου με FEP φύλλο το οποίο, αν σπάσει, εμποδίζει το πούρο να ρυπαίνει το περιβάλλον ή το περιβάλλον παραγωγής με γυαλιά. Ο λαμπτήρας εντομοκτόνου συλλαμβάνει τα ιπτάμενα έντομα σε μια κολλητική πλάκα που βρίσκεται στο σώμα της συσκευής. Η λάμπα έχει ημι-ανοιχτό σχεδιασμό και διακοσμητικά στοιχεία που εμποδίζουν τα έντομα που έχουν κολλήσει στην σανίδα κόλλας.

Pest Δυτική Chameleon Vega είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία για να αντανακλούν το φως από το REFLECTOBACT πούρα εντόμων. Η τεχνολογία αυτή περιλαμβάνει την ατομική αντανακλαστικό κάτοπτρο οποιασδήποτε εντομοκτόνου πούρο, την αύξηση της αποτελεσματικότητας στον έλεγχο των μύγες και τα κουνούπια.

Το Pest West Chameleon Vega είναι εξοπλισμένο με ένα ηλεκτρονικό τσοκ, χωρίς εκκινητές και ένα κρύο ξεκίνημα, που αυξάνει την πραγματική ζωή των πούρων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τα εντομοκτόνα πούρα αντικαθίστανται κάθε 12 μέτρα.

Πώς να εγκαταστήσετε το Pest West Chameleon Vega:

Ο λαμπτήρας Insect Chameleon Vega είναι σχεδιασμένος για τοποθέτηση σε τοίχο. Τοποθετήστε τις πιο σκοτεινές περιοχές της περιοχής που θέλετε να προστατεύσετε από τις μύγες, τα κουνούπια και πολλά άλλα. τα ιπτάμενα έντομα. Τοποθετήστε κοντά στα κρίσιμα σημεία για τη διείσδυση των ιπτάμενων εντόμων. Τοποθετήστε σε ύψος όχι μεγαλύτερο από 2 μέτρα από το έδαφος.

Συντήρηση του λαμπτήρα εντομοκτόνου:

Αντικαταστήστε τα πούρα εντομοκτόνου κάθε 12 μέτρα. Αντικαταστήστε την πλάκα κόλλας όταν γεμίζετε με ιπτάμενα έντομα. Πάντα να αποσυνδέετε τη συσκευή από το ηλεκτρικό δίκτυο που εξυπηρετεί.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Περιοχή κάλυψης: 150 τ.μ. (3 x 14w T5)

Διαστάσεις: 30 x 57 x 4 cm

Χρώμα: Λευκή λάκα

Βάρος: 3,2 κιλά

Εγγύηση: 36 μηνες

Παραγωγός: Pest West UK

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Παρομοια Προιοντα
  Εκπτωσεις
Εντομοπαγίδα HACCP

Κανονική Τιμή: 165,00 €

Special Price 152,00 €

  Εκπτωσεις
Εντομοπαγιδα DecaLite 40 Stainless Steel

Κανονική Τιμή: 159,25 €

Special Price 115,25 €

Send us inquiry: