Телефон 21 12340080

Εντομοκτόνο λάμπα κουνουπιών 12W σκοτώσει PEST

Τιμή (Incl.tax):
35,95 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Εντομοκτόνο λάμπα κουνουπιών 12W σκοτώσει PEST

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 45887

Βάρος: 1.0000

Μάρκα на Παραγωγός:

Μοιραστείτε το προϊόν:

Εντομοκτόνο λάμπα κουνουπιών 12W σκοτώσει PEST

Εντομοκτόνο καταπολέμηση της λάμπας και την εξάλειψη των κουνουπιών, μύγες και σχεδόν όλους τους τύπους των ιπτάμενων εντόμων. Η ηλεκτρονική συσκευή προσελκύει ιπτάμενα έντομα με UV-A φως που εκπέμπεται από τις εντομοκτόνο πούρα η συσκευή. Η λάμπα από τα κουνούπια, μύγες και άλλα. δεν χρησιμοποιεί χημικές ουσίες ή παράγοντες σκοτώνουν τα παράσιτα από τις τρέχουσες μετά φέρουν πινελιές έντομο στο δίκτυο υψηλής τάσης που βρίσκεται στη μέση της μονάδας. Καταστράφηκε από τους μύγες και τα κουνούπια συσκευή συλλέχθηκαν σε ένα συρτάρι που βρίσκεται στο κάτω μέρος της ηλεκτρικής συσκευής για την καταστροφή των εντόμων Ran.

Χρήση insektitsdnata λαμπτήρα:

Λάμπα για την καταπολέμηση ιπτάμενων εντόμων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν παντού όπου υπάρχει παρουσία ενοχλητικά κουνούπια και μύγες. Για εξωτερική χρήση, όπως βεράντες, μπαλκόνια, συσκευή μπάρμπεκιου δεν πρέπει να είναι υγρό από τη βροχή.

Υποστήριξη της λάμπας από τα κουνούπια και μύγες:

Όλοι οι λαμπτήρες υπόκεινται σε αντικατάσταση του εντομοκτόνου πούρα και ορεκτικά που σε αυτή την περίπτωση είναι αναλώσιμα. Οι εντόμων πούρα αντικαθίστανται κάθε χρόνο πριν από κάθε θερινή περίοδο ή 6000-7000 ώρες, την αντικατάσταση των πούρων φωτισμού και αντικαταστήστε τα ορεκτικά του ηλεκτρονικού εξοπλισμού. έντομα Λάμπα περιοδικά καθαρίζονται από τη σκόνη και τα συντρίμμια των κατεστραμμένων μύγες και τα κουνούπια. Κατά τον καθαρισμό δίκτυο υψηλής τάσης της συσκευής θα πρέπει να αποσυνδεθεί από το δίκτυο.

Εγκατάσταση και τοποθέτηση του λαμπτήρα κατά ιπτάμενα έντομα:

Τοποθετήστε τη μονάδα για τη δολοφονία κουνούπια και μύγες σε ύψος περίπου δύο μέτρων από το έδαφος, επιλέξτε την πιο σκοτεινή θέση στο χώρο, ώστε να αυξήσει την επίδραση της μονάδας για την καταπολέμηση των εντόμων. Η λάμπα μπορεί να τοποθετηθεί με δύο τρόπους που κρέμεται από ένα τοίχο ή στην οροφή με τη βοήθεια του ιμάντα στερέωσης το οποίο παρέχεται.

Τεχνικές προδιαγραφές:

περιοχή κάλυψης - έως και 15 m2
Τροφοδοτικό - 230 VAC / 50 H
Κατανάλωση ενέργειας - 12 W
Καλώδιο τροφοδοσίας - 1.20 
Puri - 2h6W υν-Α περιλαμβάνεται στο σετ
Διαστάσεις - 257x257x70 mm
Μεταλλική αλυσίδα για κρέμασμα λαμπτήρα - 0.45 m, που περιλαμβάνονται στο σετ

Εγγύηση: 24 μκνες

Προέλευση: Κίνα

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Παρομοια Προιοντα
Send us inquiry: