Απωθητικα φιδιων

12 είδη

ανά σελίδα

Απωθητικο φιδιων 

Τα φίδια είναι συνήθως οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες σε κάθε αυλή , μπορούμε να συναντηθεί με τους πάντα αγχωτική και όχι ευχάριστη. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τα φίδια μπορεί να εξετάσει τη χρήση απωθητικών ερπετά. Αυτό το είδος των σκευασμάτων δεν είναι τοξικά για τον άνθρωπο και τα ζώα και τα φίδια. Οι Απωθητικά χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες: σε κόκκους ή ξηρό παρασκεύασμα για τη θεραπεία του γκαζόν και της αντλίας ψεκασμού υγρού για την επεξεργασία των επιφανειών σκυροδέματος. Τα εντομοαπωθητικά που κατασκευάζεται από φυσικά εκχυλίσματα από φυτά που συνήθως δεν αρέσει τα φίδια και να αποφύγει το πιο δημοφιλές από αυτά είναι καμφορά. Εντομοαπωθητικά φίδια δημιουργούν αρωματικές φράγμα που απωθεί τα ερπετά από την περιουσία σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε εντομοαπωθητικά φίδια;:

Η χρήση των σκευασμάτων κατά τα φίδια είναι πολύ εύκολη. Αν φίδι απωθητικό είναι κόκκος ή σκόνη πρέπει  τον απομακρύνει πλάτος 15-20cm γύρω από κτίρια ή φράχτες του ακινήτου σας πρέπει επίσης να επεξεργαστεί όλες τις θέσεις στις οποίες θα μπορούσε να κρύψει τα ερπετά όπως rockeries συσσωρευμένη καυσόξυλα πέτρες, τραχύ τοιχοποιία και περισσότερο. Αν έχετε επιφανειών σκυροδέματος ή κάθετες στην οποία για να περάσει τα φίδια θα πρέπει να χρησιμοποιούν υγρά εντομοαπωθητικά μένουν λεία επιφάνεια και προστατεύουν αποτελεσματικά από τα ερπετά. Απωθητικά φίδια είναι εξαιρετικά αρωματικά προϊόντα δράση τους είναι περίπου 1-2 εβδομάδες μετά την αποδυναμώνει μυρωδιά τους και θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία, προκειμένου να ενισχυθεί φράγμα άρωμα από τα ερπετά. Επαναλάβετε την εφαρμογή των repelena μετά από έντονες βροχοπτώσεις θα πλύνει απωθητικό. Μπορείτε να συνδυάσετε απωθητικό με ηλεκτρονικές συσκευές κατά φίδια αυτό θα οδηγήσει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στον αγώνα κατά φίδια.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό απωθητικο για φιδιων :

Ηλεκτρονικές συσκευές για την προστασία από φίδια ενεργούν βάσει της δόνησης που διαδίδεται σε πυκνότητα του εδάφους. Ηλεκτρονικές συσκευές για απωθησει φίδια φρουρείται συνεχώς 24/7 από τον τομέα της προστασίας των 800-1500kv.m ανάλογα με το μοντέλο. Όλα τα είδη των εμποδίων έσκαψαν στο έδαφος και συγκεκριμένες διαβάσεις πεζών και περισσότερο. να σταματήσει η εξάπλωση των δονήσεων από τη μονάδα  κατά φίδια.

Παγίδες για τα φίδια:

Παγίδες φίδια που χρησιμοποιούνται τόσο για εξωτερική και εσωτερική χρήση  με προσελκυστικά στη συνέχεια απορρίπτονται μαζί με τα αλιεύματα.