ΠΛΗΡΩΜΗ

ΠΛΗΡΩΜΗ

Η πληρωμή για παραγγελίες γίνονται online PESTSTOP.GR κατάστημα να πραγματοποιηθεί:
Μετρητά κατά την παράδοση της αποστολής με courier Speedex

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Το κόστος της παράδοσης online κατάστημα PESTSTOP.GR ειναι 5 Ευρώ 

Για παραγγελιες πανω απο 150 ευρω τα εξοδα τα καλυπτει η εταιρια μας  

Η παράδοση γίνεται με courier Speedex συνήθως εντός 3-5 εργάσιμης ημέρας. Η αποστολή μπορεί να παραδοθεί στη διεύθυνση του παραλήπτη ή στο γραφείο

Όλες οι παραγγελίες μετά τις 15:00. επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Όλες οι παραγγελίες εκτός των ωρών εργασίας, Σαββατοκύριακα ή αργίες επεξεργασία στην πρώτη ή δεύτερη εργάσιμη ημέρα μετά την παραλαβή της παραγγελίας.

Κάθε πελάτης PESTSTOP.GR διατηρεί το δικαίωμα να εφαρμόσει διαφορετικές συνθήκες σε περίπτωση ανάγκης.

   Η προθεσμία για την ολοκλήρωση των εμπορευμάτων εξαντληθεί κατά τη στιγμή της τοποθέτησης της παραγγελίας, από 1 έως 7 ημέρες και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και το χρόνο παράδοσης σε μας από τον κατασκευαστή ή τον εισαγωγέα του προϊόντος.

    Ηλεκτρονικό κατάστημα PESTSTOP.GR διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοση σε διευθύνσεις όπου τέτοια δεν μπορεί να οργανωθεί με courier ή με το προσωπικό της, ή εάν το κόστος της αποστολής είναι σημαντικά υψηλότερες από το συνηθισμένο, λόγω της διεύθυνσης παράδοσης ή τις παραμέτρους των εμπορευμάτων, όπως το μέγεθος ή το βάρος.

    Διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσει από τον πελάτη να πληρώσει σε πλήρη ή μερική κόστος μεταφοράς των πολύ μεγάλα και βαριά αντικείμενα. Οι δαπάνες αυτές θα πρέπει να καθορίζεται ανάλογα με το προϊόν και τη διεύθυνση αποστολής. Πελάτης θα ειδοποιηθεί εκ των προτέρων και έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εάν η τιμή του κόστους μεταφοράς δεν είναι αποδεκτή.

Ευθύνη:

Ηλεκτρονικό κατάστημα PESTSTOP.GR δεν ευθύνεται για την εξάντληση των ποσοτήτων ορισμένων ειδών, όπως στην περίπτωση της καθυστερημένης μεταφοράς λόγω της έλλειψης μετρητών, περιμένοντας νέα εισαγωγή μιας νέας παρτίδας παραγωγής ή καθυστέρηση στην παράδοση μας από τους εισαγωγείς ή παραγωγούς των σχετικών αγαθά. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να παρασχεθεί το επιθυμητό στοιχείο ή παρέχουν καθυστέρηση στη σύνταξη της παραγγελίας, θα ενημερωθείτε με επιστολή και, ει δυνατόν, θα πρέπει να προσφέρονται εναλλακτικές αντικείμενα.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

Company number: 2112340080