Телефон 21 12340080

BARK-STOPPER GARDIGO Ηλεκτρονική συσκευή αποφλοίωση

Τιμή (Incl.tax):
26,50 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Μέσα κατά της κυνικός αποφλοίωση σε εσωτερικούς χώρους.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 60061

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: GARDIGO

Μοιραστείτε το προϊόν:

BARK-STOPPER GARDIGO Ηλεκτρονική συσκευή αποφλοίωση

BARK-STOPPER GARDIGO είναι μια ηλεκτρονική συσκευή ενάντια αποφλοίωση σκυλιών, η συσκευή ενεργοποιείται όταν αποφλοίωση και να εκπέμπουν υπερήχους σε μία συχνότητα 25 ΚΗζ, που ερεθίζουν και ανησυχούν τα σκυλιά. Η ηλεκτρονική συσκευή διαθέτει μια λειτουργία εκμάθησης, η οποία συνοψίζεται σε μια πολύ απλή αρχή, δηλαδή όταν η συσκευή γάβγισμα ζώο εκπέμπει υπερήχους που τον ερεθίζουν και έτσι ο σκύλος αντιλαμβάνεται γρήγορα ότι γάβγισμα φέρνει τον δυσάρεστο να ακούγεται ακοή του.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα σκυλιά γαβγίζουν για διάφορους λόγους ενστικτωδώς εδαφική ή προστασίας, και μερικές φορές απλά από συνήθεια ή την πλήξη. Η εκπαίδευση αυτών των σκύλων μπορεί να διαρκέσει έως και 2-3 εβδομάδες πριν να δείτε τα αποτελέσματα και αποφλοίωση να σταματήσει. Κατά την αρχική χρήση της συσκευής αποφλοίωση μπορεί να ενισχυθεί, αυτό είναι φυσιολογικό αφού ο σκύλος παραπονέθηκε για τα ακουστικά σήματα που εκπέμπονται από τη μονάδα. Χρειάζεται χρόνος για να είναι σε θέση να κατανοήσουν ότι η αποφλοίωση του προκαλεί αυτά τα ερεθιστικά σήματα υπερήχων, αλλά τελικά θα εγκαταλείψουν την αποφλοίωση. Αν ο σκύλος σας έχει εκπαιδευτεί να γαυγίζει για κάποιο λόγο, για παράδειγμα, αν θέλετε να είστε έξω για έναν περίπατο ή να φάτε, σας συνιστούμε να σταματήσετε τη μονάδα σε αυτά τα διαστήματα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Να μην χρησιμοποιείται σε επιθετικά σκυλιά ultrazvka μπορεί να ερεθίσει και να γίνει επικίνδυνη. Αν δεν είστε βέβαιοι, επικοινωνήστε με τον κτηνίατρό σας. Η συσκευή δεν λειτουργεί σε ζώα με προβλήματα ακοής ή εντελώς κωφά.

Εγκατάσταση και χρήση του GARDIGO BARK-STOPPER:

Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή να κρατηθεί στο χέρι. Η μονάδα εκπέμπει υπερήχους συχνότητας ισχύος 25 KHz δεν ακούγεται για τον άνθρωπο, αλλά ακούγεται ευκρινώς στα σκυλιά. Οι υπέρηχοι που εκπέμπονται από τη μονάδα για 3 δευτ., Η συσκευή είναι εντελώς ακίνδυνο για τα σκυλιά και να έχει μια λειτουργία εκμάθησης. Εκπέμπει μόνο ένα σύντομο υπέρηχο. Η συσκευή αποφλοίωση σκυλιών λειτουργεί με μπαταρίες: 1 x 9 V (6LR61). Η συσκευή θα πρέπει να τοποθετείται κοντά στον σκύλο και να χρησιμοποιείται εσωτερικά.

Ξεκινώντας: Πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, παρακαλούμε να εισάγετε τον εφοδιασμό μπαταρία 1 x 9 V (6LR61), με το άνοιγμα της θήκης της μπαταρίας, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με το προλεταριάτο. Κλείστε το κάλυμμα της θήκης των μπαταριών σπρώχνοντας το κάλυμμα στην κλειστή θέση. Η μονάδα διαθέτει ένα περίβλημα για τοποθέτηση σε τοίχο, αν θέλετε να τοποθετήσετε τη μονάδα στατική τοίχο επιλέξετε ένα κατάλληλο μέρος / όπου το σκυλί γαβγίζει πιο / και τοποθετήστε το στον τοίχο με συνδετήρα. Η μονάδα θα πρέπει να είναι προσιτά σε σκύλου χωρίς εμπόδια όπως πόρτες ή τοίχους -Είναι σημαντικό για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ενεργοποιήστε τη συσκευή με το κουμπί αναπαραγωγής και επιλέξτε μία από τις δύο ρυθμίσεις ευαισθησίας συσκευής:

-High: Αποτελεσματική περιοχή περίπου 3 m - 4 m
-High: Αποτελεσματική περιοχή περίπου 6 m - 7 m

Η μονάδα θα ενεργοποιηθεί αυτόματα αν ο σκύλος γαβγίζει περισσότερο από 10-20 δευτερόλεπτα, ο σκύλος θα μάθει να συνδέει δυσάρεστες αποφλοίωση υπερήχων και ως εκ τούτου θα πρέπει να εκπαιδευτεί για να μην φλοιό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Χρήση: Εσωτερική

Τεχνολογία: Υπερήχων 25 KHz

Τροφοδοσία: Μπαταρία 1 x 9 V (6LR61) / δεν περιλαμβάνεται /

Διαστάσεις: 44 x 122 x 24 mm.

Εγγύηση: 24 μηνες

Κατασκευαστής: GARDIGO Γερμανία

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: