Телефон 21 12340080

ΑΠΩΘΗΤΙΚΌ ΦΊΔΙΑ ΚΑΛΙΦΌΡΝΙΑ 600 ΓΡΑΜΜΆΡΙΑ.

Τιμή (Incl.tax):
21,20 €
Εκτός αποθέματος

Απωθητικό φιδιών Καλιφόρνια 600gr.Silno αρωματικών κόκκων για την απώθηση φιδιών από χλοοτάπητες.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500737

Βάρος: 1.0000

Μάρκα на Παραγωγός: BUGAWAY

Μοιραστείτε το προϊόν:

Απωθητικό 600 g φίδια Καλιφόρνια. Τύπος της προετοιμασίας ενάντια φίδια Εξαιρετικά αρωματικά σφαιρίδια κατά τα φίδια και τα ερπετά gushteri.Repelenta κατά φίδια είναι απολύτως φυσικό χωρίς φυτοφάρμακα, βιοκτόνα και τα χημικά προϊόντα ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα περιέχει φυσικά εκχυλίσματα από φυτά που τα φίδια δεν ανέχονται.

 Σκοπόςτου φιδιού απωθητικό εντομοκτόνο εξόρισε φίδια φίδια και σαύρες μακριά από επεξεργασμένες περιοχές (κήπους, κάμπινγκ, τέντα, γλάστρες με λουλούδια που είχαν συσσωρευτεί κορμών, κλπ). 

Χαρακτηριστικάτης προετοιμασίας εναντίον φιδιού απωθητικό εξοριστεί φίδια, αλλά δεν τραυματίζει τα φίδια και δεν προκαλούν βλάβη σε άλλα ζώα, και το περιβάλλον. 

Δραστική ουσίατων απωθητικό κατά των φιδιών. Η προετοιμασία κατά τα φίδια και τα ερπετά είναι όλα-τα φυσικά γίνονται από αιθέρια έλαια από διάφορα φυτά που απωθούν τα φίδια. 

Μέθοδος εφαρμογήςτων απωθητικό κατά των φιδιών Ψεκάστε ένα λεπτό στρώμα της προετοιμασίας για τα φίδια κατά μήκος των ιχνών των ερπετών ή μέρη που υποτίθεται ότι κατοικούν ή στίγματα φίδια συνήθως είναι χώροι όπου στοιβάζονται αντικείμενα όπως πέτρες, rockeries, ξύλο καυσόξυλα, δεν κόβεται και να διατηρείται dvorove.Pri υψηλή πυκνότητα των φιδιών αυξημένες ποσότητες φίδια απορρυπαντικό απωθητικό.θεραπεία κατά φίδια να επαναληφθεί μετά από βαρύ ύδωρ βροχής μειώνει την αποτελεσματικότητα των απωθητικών φιδιών. 

Τυπική ταχύτητα εφαρμογήςτου απωθητικό κατά φιδιών Ένα φιαλίδιο απωθητικό κατά φιδιών είναι επαρκής για να αφαιρέσει ένα μήκος περίπου 100 μ. Επαναλάβετε τη θεραπεία με απωθητικό κατά φίδια κάθε δύο εβδομάδες ή μετά από κάθε δυνατή βροχή. 

 Προέλευση: KOLLAND ΙΤΑΛΙΑ

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: