Телефон 21 12340080

ΑΠΩΘΗΤΙΚΌ ΚΡΕΑΤΟΕΛΙΈΣ, ΤΥΦΛΉ ΣΚΎΛΟΥ, VOLES ΚΑΙ ΠΟΝΤΊΚΙΑ ΤΟΜΈΑ

Τιμή (Incl.tax):
10,20 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

TALPA κρεατοελιές Ράους-απωθητικό, τυφλή σκύλου, voles και ποντίκια τομέα.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 20050

Βάρος: 1.0000

Μάρκα на Παραγωγός: BUGAWAY

Μοιραστείτε το προϊόν:

TALPA Ράους - Απωθητικό για Κρεμμυδοφάγος, κρεατοελιές, τυφλή σκύλου, voles και ποντίκια τομέα. 700 g.

 TALPA Ράους είναι ένα οργανικό απωθητικό πλήρως με βάση τα λαχανικά φασόλια καστορέλαιο. Εκτός του ότι εξόρισε γήινο τρωκτικών-Κρεμμυδοφάγος, κρεατοελιές, τυφλή σκύλου, voles και ποντίκια τομέα. Είναι ένα υψηλής ποιότητας λίπασμα οργανικού αζώτου. 

TALPA Ράους περιέχει αλκαλοειδή ουσίες (ρικινίνης) απελευθέρωσή τους στο έδαφος παράγει μια μυρωδιά που δημιουργεί ένα εχθρικό περιβάλλον για επίγεια τρωκτικά. Απωθητικό είναι αργά και σταδιακά απελευθερώνουν πράξη για 80-90 ημέρες.

TALPA Ράους είναι ένα παρασκεύασμα κατάλληλο για καλλιέργειες, χόρτα, θάμνους και λουλούδια. Αποτελεσματική είναι επίσης σε λαχανικών και φρούτων κήπους, λιβάδια, χλοοτάπητες, γήπεδα και παιδικές χαρές shtitava της Κρεμμυδοφάγος, κρεατοελιές, τυφλή σκύλου, voles και ποντίκια τομέα.

TALPA Raus εφαρμόζεται με ομοιόμορφα καταιονισμό του παρασκευάσματος εντός και γύρω από τις οπές των τρωκτικών. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα ελαφρώς σκαμμένο μέσα στο προϊόν. Μετά από κάθε θεραπεία είναι καλύτερο να ρίχνουμε την θεραπεία περιοχή και να κρατήσει το χώμα υγρό.


Συνιστώμενες δόσεις: αρχικά πασπαλίζουμε των preparata150-180 πόλης (τρεις πλήρεις διανομέας) ανά τετραγωνικό μέτρο? τότε κάθε 30-40 ημέρες συντήρησης 50-60 g (ένα πλήρες διανομέας) ανά τετραγωνικό μέτρο. 

Περιέχει: αλκαλοειδή (ρικινίνης) και οργανικό άζωτο (Ν) 5,5%.  Δρα ως οργανικό λίπασμα αζώτου. Περιβάλλοντος. Βιοαποικοδομήσιμο. Που εφαρμόζονται στη βιολογική γεωργία. Περιλαμβάνει πακέτο διανομής.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συνιστούμε την προετοιμασία κρατώντας την προστασία των παιδιών και τα ζώα μακριά από τα επεξεργασμένα περιοχές για τουλάχιστον 4-5 ημέρες χορήγησης. Μην πωλούν χύμα. Φυλάσσεται στον αρχικό περιέκτη σε δροσερό, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και τη θερμότητα. Κρατήστε τη συσκευασία και την επισήμανση και πληροφορίες σχετικά με κάθε μελλοντική χρήση. Μην πετάτε τη συσκευασία για το περιβάλλον. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια.

Κατασκευαστής:  MONDO "VERDE Srl είναι

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: