Телефон 21 12340080

ΑΠΩΘΗΤΙΚΌ ΚΡΕΑΤΟΕΛΙΈΣ, ΚΡΕΜΜΥΔΟΦΆΓΟΣ, ΑΡΟΥΡΑΊΟ ΤΥΦΛΟΠΌΝΤΙΚΑ, VOLES ΚΑΙ ΠΟΝΤΊΚΙΑ ΤΟΜΈΑ 1.2KG

Τιμή (Incl.tax):
14,50 €
Εκτός αποθέματος

TALPA Ράους-απωθητικό Κρεμμυδοφάγος, κρεατοελιές, τυφλή σκύλου, voles και ποντίκια τομέα

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 50019

Βάρος: 1.2000

Μάρκα на Παραγωγός: Mondo Verde

Μοιραστείτε το προϊόν:

TALPA Ράους - Απωθητικό για Κρεμμυδοφάγος, κρεατοελιές, τυφλή σκύλου, voles και τον τομέα mishki.1,2 kg.


TALPA Ράους  είναι ένα βιολογικό προϊόν με ένα εντελώς με βάση τα λαχανικά φασόλια καστορέλαιο. Πέραν του ότι είναι τα τρωκτικά εξοριστεί γη, είναι ένα υψηλής ποιότητας λίπασμα οργανικού αζώτου. 

TALPA Ράους  περιέχει αλκαλοειδή ουσίες (ρικινίνης) απελευθέρωσή τους στο έδαφος παράγει μια μυρωδιά που δημιουργεί ένα εχθρικό περιβάλλον για επίγεια τρωκτικά. Υπάρχει μια αργή και σταδιακή απελευθέρωση, ενεργεί για 80-90 ημέρες.

TALPA Ράους  είναι απωθητικό κατάλληλο για την προστασία των καλλιεργειών από το Κρεμμυδοφάγος, κρεατοελιές, τυφλή σκύλου, voles και ποντίκια τομέα της χόρτα, θάμνους και λουλούδια και πολλά άλλα. Αποτελεσματική είναι επίσης σε λαχανικών και φρούτων κήπους, λιβάδια, χλοοτάπητες, γήπεδα και παιδικές χαρές.

TALPA Raus  χορηγείται με καταιονισμό ομοιόμορφα μέσα και γύρω από τις οπές των τρωκτικών. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα ελαφρώς σκαμμένο μέσα στο προϊόν. Μετά από κάθε θεραπεία είναι καλύτερο να ρίχνουμε την θεραπεία περιοχή και να κρατήσει το χώμα υγρό.Προτεινόμενες δόσεις: αρχικά 150-180 g (τρεις πλήρεις διανομέας) ανά τετραγωνικό μέτρο? τότε κάθε 30-40 ημέρες συντήρησης 50-60 g (ένα πλήρες διανομέας) ανά τετραγωνικό μέτρο. 

Περιέχει: αλκαλοειδή (ρικινίνης) και οργανικό άζωτο (Ν) 5,5%.  
Δρα ως οργανικό λίπασμα αζώτου. 
Περιβάλλοντος. Βιοαποικοδομήσιμο. Που εφαρμόζονται στη βιολογική γεωργία. 
Περιλαμβάνει πακέτο διανομής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Σας συνιστούμε να κρατήσει μακριά τα παιδιά και τα ζώα από την θεραπεία περιοχές για τουλάχιστον 4-5 ημέρες χορήγησης. Μην πωλούν χύμα. Φυλάσσεται στον αρχικό περιέκτη σε δροσερό, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και τη θερμότητα. Κρατήστε τη συσκευασία και την επισήμανση και πληροφορίες σχετικά με κάθε μελλοντική χρήση. Μην πετάτε τη συσκευασία για το περιβάλλον. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια.

Κατασκευαστής: MONDO VERDE Srl

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Παρομοια Προιοντα
Send us inquiry: