Телефон 21 12340080

ΑΠΩΘΗΤΙΚΌ ΓΙΑ ΣΚΎΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΆΤΕΣ 1000ML

Τιμή (Incl.tax):
15,50 €
Εκτός αποθέματος

Απωθητικό σκύλων και γατών σφαιρίδια πηλό εμποτισμένο με αιθέριο έλαιο του σκόρδου.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 700726

Βάρος: 1.0000

Μάρκα на Παραγωγός: Mondo Verde

Μοιραστείτε το προϊόν:

Απωθητικό για σκύλους και γάτες 1000ml.

Απωθητικά αντιπροσωπεύουν και τα δύο σφαιρίδια από πηλό εμποτισμένο με αιθέριο έλαιο του σκόρδου.  
Εντομοαπωθητικό θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους χώρους όπου ανεπιθύμητη παρουσία τους σκύλους και τις γάτες, σοφίτες, υπόγεια, γκαράζ, γκαζόν, κήπους, χώρους πρασίνου, κάμπινγκ και άλλα. Σκύλοι και γάτες χτίσει συνήθειες και αφήνουν τα περιττώματά τους σε μέρη που κατοικούν ή όπου ανιχνεύει τη μυρωδιά των άλλων ζώων του ίδιου είδους. Στη συνέχεια σκορπίσει το προϊόν του άρχισε να εκπέμπει μια ιδιαίτερα δυσάρεστη οσμή τους, προκαλώντας τους να αλλάξουν τις συνήθειές τους και δεν μπορούν να περπατήσουν ή να παραμείνουν στις επεξεργασμένες περιοχές. Οι κόκκοι περιέχουν φυσικά υλικά της φύσης και δεν είναι επικίνδυνα για τα φυτά, χλοοτάπητες και κήπους. 
Απωθητικά που εφαρμόζονται όπως είναι πασπαλισμένη με τις περιοχές που πρέπει να προστατεύονται σε δόση 50-60 ml (ένα γεμάτο δοχείο) κάθε 4-5 τετραγωνικά μέτρα.  
Σημαντικό καθαρίζετε πάντα το χώρο από τα περιττώματα των σκύλων και γατών πριν από την επεξεργασία. Το προϊόν διατηρεί τη δράση γύρω από μια εβδομάδα. Αν χρειάζεστε θεραπεία povtaryayte κάθε μία / δύο εβδομάδες για να επιλύσετε το πρόβλημα. Επαναλάβετε τη θεραπεία εάν το προϊόν ξεπλύνει στη βροχή, πλημμύρες ή άρδευση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να φυλάσσεται στην αρχική του συσκευασία σε δροσερό, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και τη θερμότητα. Κρατήστε τη συσκευασία και την επισήμανση και πληροφορίες σχετικά με κάθε μελλοντική χρήση. Μην πετάτε τη συσκευασία για το περιβάλλον. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. EUH208: Περιέχει αιθέριο έλαιο του σκόρδου: μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις.

Κατασκευαστής: MONDO "VERDE Srl Είναι,  , Viale, J. F. Ο Κένεντι 

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: