Телефон 21 12340080

Απωθητικη συσκευη για τυφλοποντικες BROS SONIC

Τιμή (Incl.tax):
21,90 €
Εκτός αποθέματος

Μίνι συσκευή για τυφλοπόντικα και αρουραίο

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 50067

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: BROS

Μοιραστείτε το προϊόν:

Απωθητικη συσκευη για τυφλοποντικες BROS SONIC

Η ηλεκτρονική συσκευή που χρησιμοποιείται για την προστασία από τυφλοποντικες. Η συσκευή εχει οικολογικό και ανθρώπινο τρόπο για την καταπολέμηση των υπόγειο τρωκτικών . Η ηλεκτρονική συσκευή είναι ένα πλαστικό δομή με τη μορφή της PEG που κολλά στο έδαφος υπερηχητική δόνηση εξαπλωθεί η πυκνότητα του εδάφους στο οποίο τοποθετείται η μονάδα.

Πώς ακριβώς κάνει η συσκευή για τυφλοπόντικες:

Είναι γνωστό ότι οι υπόγειες τρωκτικά έχουν κακή όραση αλλά ιδιαίτερα αναπτυγμένη ακοή και την ευαισθησία σε υπερηχητικές δονήσεις. Ηλεκτρονικές συσκευές για την καταπολέμηση του υπόγειου τρωκτικά χρησιμοποιούν αυτή την αδυναμία και την ευαισθησία να τους διώξουμε από την περιουσία σας. Θα εκδώσει δονούμενο ήχο αλλάζοντας τις συχνότητες και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Είναι ενοχλεί και φοβίζει υπόγεια τρωκτικά και τους ανάγκασαν να εγκαταλείψουν την προστατευόμενη περιοχή. Μονάδα κατά υπόγεια τρωκτικά είναι εντελώς ακίνδυνο για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα, η συσκευή κατά υπόγεια τρωκτικά είναι αποτελεσματικό κατά των Mole / Talpa Europea, Λ / τυφλό σκυλί / Spalax Leucodon / φυλασσόμενο χώρο των περίπου 500 τετρ. Μ .- 600 τ. Μ Αυτή η είναι ένας κύκλος με διάμετρο περίπου 13-14m τομέα της προστασίας εξαρτάται από platnstta εδάφους στο οποίο έχει τοποθετηθεί και της συσκευής, δηλαδή την πιο πυκνή έδαφος τόσο καλύτερη είναι η επίδραση. Αυτό συμβαίνει επειδή οι υπερηχητικές δονήσεις συσκευή που εκπέμπει κατά υπόγειος τρωκτικά μεταδίδονται καλά στο χώμα.

Οδηγίες χρήσης:

1. Ξεβιδώστε το καπάκι της συσκευής αριστερόστροφα.

2. Αφαιρέστε την εσωτερική μονάδα.

3. Τοποθετήστε 2 τεμ. /1.5V-R20/D/ Μπαταρίες σύμφωνα με τις οδηγίες σχετικά με τα μέσα ετικέτα. Αμέσως θα ακούσετε έναν ήχο δόνησης, το οποίο δείχνει τη λειτουργία.

4. Επιστρέψτε την εσωτερική μονάδα μέσα στο περίβλημα.

5. Βιδώστε το καπάκι της μονάδας σε μια δεξιόστροφη κατεύθυνση.

6. Μέσα από σκληρό αντικείμενο κάνει κυλινδρική τρύπα στο χώμα και τοποθετήστε τη μονάδα σε αυτό, θάβοντας τον μέχρι τα 3/4 του μήκους του.

7. Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή επαφή, πιέστε το χώμα και στη συσκευή

Σημαντικό:  

1. Μην συνθλίψει τη συσκευή με ένα σφυρί ή άλλο σκληρό αντικείμενο.

2. Η ηλεκτρονική συσκευή για την καταπολέμηση υπόγειες εργασίες των τρωκτικών με ένα σετ μπαταριών 4-6 μήνες. Μετά την περίοδο αυτή, ελέγξτε αν δεν ακούτε το δονούμενο ήχο - αντικαταστήστε τις μπαταρίες.

3. έντονη δραστηριότητα των υπόγειων τρωκτικών κατά τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας της συσκευής είναι φυσιολογικό. Οι τυφλοπόντικες ενεργοποιηθεί επειδή θέλουν να nausnat ασφαλή περιοχή.

4. Το αποτέλεσμα της λειτουργίας του οργάνου εμφανίζεται μετά από 2-3 εβδομάδες, ανάλογα με τον τύπο του εδάφους και την αρχική πυκνότητα του εδάφους τρωκτικών

Τεχνικές προδιαγραφές:

Τροφοδοσία: 4,5V / DC (2 τεμ D μπαταρίες.)

Συχνότητα: 300-400 Hz

Αποτελεσματική περιοχή: μέχρι 500-600 m

Εγγύηση: 24 μηνες

Κατασκευαστής:  BROS

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Παρομοια Προιοντα
Send us inquiry: