Телефон 21 12340080

Αιχμές κατά των πτηνών KO_2R / 1μ.λ,

Τιμή (Incl.tax):
5,49 €
Αμεσα διαθέσιμο
Ποσότητα:

Αιχμές κατά την προσγείωση των πτηνών σε υδρορροές μοντέλο KO_2R

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500704

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: EU

Μοιραστείτε το προϊόν:

Αιχμές κατά της προστασίας των πτηνών της υδρορροές αποστράγγισης KO_2R 

Αιχμές για την προστασία από τα πουλιά για να στραγγίξει uluchtsi αποτρέψει τα διάφορα πουλιά να κουρνιάζουν ή φωλιάζουν στις υδρορροές των sgradi.Te είναι από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να ασχοληθεί με πολλά είδη πουλιών, όπως τα περιστέρια, κίσσες, γλάροι, σπουργίτια. ΣΤΟΙΧΕΙΑ προστατευτικό αιχμές αντιπροσωπεύουν το μήκος των 0,50 εκατοστών κατασκευασμένο από UV σταθεροποιημένο polikatbonat και αιχμές υψηλής ποιότητας γαλβανισμένο χάλυβα.

Διαστάσεις των ακίδων κατά πουλί KO_2R

Προέλευσης: Πολωνία , που υποβλήθηκε Ευρώ Pest Ε.Π.Ε. Αριθμός σειρών αιχμές για τα πουλιά: 2 Προστατευόμενη πλάτος των αιχμές για τα πουλιά: 13 εκατοστάπλάτος Βάσης της βάσης των αιχμές για τα πουλιά: 2 εκατοστά αιχμές μήκους για τα πουλιά: 11,5 εκατοστά αιχμές διαμέτρου για τα πουλιά: 1 3 χιλιοστά Μήκος ενός αιχμές στοιχείο για τα πουλιά: 50 εκ Αριθμός αιχμές σε 1 lm ή δύο Νο 40 μεταλλικά καρφιά στοιχεία για τα πουλιά εγγύηση υλικού: 12 χρόνια.

Εγκατάσταση των αιχμές εναντίον KO_2R πουλί

αιχμές Bird είναι KO_2R montirat σε οριζόντιες υδρορροές με μεταλλικούς συνδετήρες ή κόλλα σιλικόνης. Η εγκατάσταση δεν απαιτεί επαγγελματική παρέμβαση, εκτός αν σκληρά για να φτάσει σε υψηλά σημεία. 

Γιατί να θέσει αιχμές zashttita των πτηνών:

Μετά την εγκατάσταση των υδρορροών προστατεύονται από την προσγείωση σε διάφορα είδη πουλιών πιο συχνά taova περιστέρια και κοράκια σε ορισμένες περιοχές.Συνήθως είναι βρώμικο και υδρορροές που γεμίζουν με τα περιττώματα και featherhead οριζόντια υδρορροή και έτσι παρεμποδίζει την αποστράγγιση της βροχής voda.Dopalnitelno τερματίσει την προσγείωση μεγάλων σμηνών πουλιών σε όλο το μήκος της vodosabirashtiya υδρορροή.

Αιχμές για την προστασία όχι μόνο βλάπτει τα πουλιά νομίμως προστατευόμενη περιοχή αδύνατο να γης. Που χρησιμοποιούνται για περιστέρια, otuchava πουλί να επισκεφθείτε την προστατευόμενη περιοχή η οποία είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα τους.

 

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των αιχμές για τα πουλιά:

Τα κύρια πλεονεκτήματα είναι ότι δεν χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά και εντομοαπωθητικά που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα. Πρόβλημα με τα πουλιά επιτρέπεται διαρκή και αποτελεσματική αιχμές δεν απαιτούν συντήρηση και προμήθειες.

Μειονεκτήματα είναι ότι δύσκολα σημεία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες των ορειβατών.

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: