Телефон 21 12340080

ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ KO_5. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, ΓΛΑΡΟΙ, ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ / 1L.M /

Τιμή (Incl.tax):
7,15 €
Αμεσα διαθέσιμο
7,15 €
Ποσότητα:

Αιχμές κατά των πτηνών KO_5 μία από τις πιο αποτελεσματικές και προτιμώμενες συσκευές κατά την εκφόρτωση των πουλιών.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500713

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: EU

Μοιραστείτε το προϊόν:

Αιχμές κατά την προσγείωση των πουλιών KO_5. Περιστέρια, γλάροι, τα κοράκια

Αιχμές για την προστασία και την πρόληψη των πουλιών είναι από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να ασχοληθεί με πολλά είδη πουλιών, όπως τα περιστέρια, κίσσες, γλάροι, vrabcheta.Zashtitnite αιχμές αντιπροσωπεύουν ΣΤΟΙΧΕΙΑ 0,50 εκατοστά σε μήκος από UV σταθεροποιημένο polikatbonat και αιχμές υψηλής ποιότητας γαλβανισμένο stomana.Shipovete προστασία διάφορους τύπους των προσόψεων των κτιρίων από την προσγείωση πτηνά και κυρίως από τα ίχνη του προορισμού τους  κατάλληλο για κτίρια με γυάλινες προσόψεις και πολυκατοικίες όπου υπάρχει ένα πρόβλημα με την προσγείωση και καλκάνι από τα πιο κοινά περιστέρια.

Διαστάσεις των ακίδων κατά KO_5 πουλί

Αριθμός σειρών αιχμές για τα πουλιά: 5 Προστατευόμενες πλάτος των αιχμές για τα πουλιά: 22 εκατοστά πλάτος Βάσης της βάσης των αιχμές για τα πουλιά: 2 εκατοστάαιχμές μήκους για τα πουλιά: 11,5 εκατοστά αιχμές διαμέτρου για τα πουλιά: 1,3 mm Μήκος ενός αιχμές στοιχείου πουλί: 50 εκ Αριθμός αιχμές σε 1 lm ή δύο στοιχεία 100pcs μεταλλικά καρφιά για τα πουλιά εγγύηση υλικού: 12 χρόνια.

Εγκατάσταση των αιχμές εναντίον KO_5 πουλί

αιχμές Bird KO_5 να εγκατασταθεί εύκολα προσιτή τεση των αιχμές για την απώθηση των πτηνών πραγματοποιείται κατά μήκος της πληγείσας περιοχής των πουλερικών, όπως αιχμές πουλί κατά αποτρέπει την προσγείωση Πρην εγκατάσταση αιχμές πουλί KO_5 καθαρισμό της επιφάνειας του και για ότι θα κολλήσει προστατευτική αιχμές, ανάλογα με τη μόλυνση μπορεί να χρησιμοποιήσει μια βούρτσα και τον καθαρισμό της επιφάνειας χρήση καθαρισμού preparat.Μετα του ειδικού UV σταθεροποιημένο για υπαίθρια σιλικόνη για να κολλήσει σταθερά ενάντια αιχμές πουλί να επισκευάσει περιοχή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των αιχμές για τα πουλιά:

Τα κύρια πλεονεκτήματα είναι ότι δεν χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά και εντομοαπωθητικά που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα. Πρόβλημα με τα πουλιά επιτρέπεται διαρκή και αποτελεσματική αιχμές δεν απαιτούν συντήρηση και προμήθειες.

Μειονεκτήματα είναι ότι δύσκολα σημεία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες των ορειβατών. Πιθανή καθαρά αισθητικούς ενοχλούν σας κατά την εγκατάσταση περβάζια των παραθύρων και εξωτερικών προσόψεων, αν και δεν είναι ιδιαίτερα ορατό.

Προέλευσης: Πολωνία

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: