Телефон 21 12340080

ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ CO-2

Τιμή (Incl.tax):
5,60 €
Εκτός αποθέματος

Αιχμές για την προστασία από τα πουλιά περιστέρια, γλάρους, Peak Annie και άλλα.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500432

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: EU

Μοιραστείτε το προϊόν:

Αιχμές κατά περιστέρια και KO_2 πουλερικών 

αιχμές πουλί Porotiv KO_2 πρόληψη των επιβλαβών πουλιά όπως περιστέρια, γλάροι, τα κοράκια και τους άλλους να κουρνιάζουν, φωλιά και βρώμικο φάσμα shiroga υπαίθριες επιφάνειες. αιχμές πουλί Porotiv KO_2 στοιχεία είναι κατασκευασμένα από UV-σταθεροποιημένο πολυκαρβονικό ως βάση και ένα ακίδα χάλυβα κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γαλβανισμένο χάλυβα. Αιχμές για την προστασία από τα πουλιά KO_2 είναι στοιχεία με μήκος 50 cm. δύο σειρές από καρφιά ή καρφιά με τον αριθμό 40 πουλιά ανά μέτρο. Αιχμές porotiv KO_2 την προστασία των πτηνών από την περιοχή των πτηνών Oklo 12 εκατοστά είναι κατάλληλα για την εγκατάσταση και την προστασία των πτηνών κλείσει επιφάνειά του, όπως φράχτες, κλιματιστικά, διαφημιστικές πινακίδες, κάτω από τα περβάζια των παραθύρων και άλλα.

Διαστάσεις των ακίδων κατά KO_2 πουλί

Αριθμός σειρών αιχμές για τα πουλιά: 2 
Προστατευόμενη πλάτος των αιχμές για τα πουλιά: 12 εκατοστά 
πλάτος Βάσης της βάσης των αιχμές για τα πουλιά: 2 εκατοστά 
αιχμές μήκους για τα πουλιά: 11,5 εκατοστά 
αιχμές διαμέτρου για τα πουλιά: 1,3 mm 
Μήκος ενός αιχμές στοιχείου πουλί: 50 εκ 
Αριθμός αιχμές σε 1 lm ή δύο στοιχεία Νο 40 μεταλλικές αιχμές για τα πουλιά 
εγγυηθεί υλικό:. 12 χρόνια 
εισαγωγέας: Euro Pest Ltd.

Τιμή ανά μέτρο ή δύο στοιχεία: 7.20lv ΦΠΑ

Εγκατάσταση των αιχμές εναντίον KO_2 πουλί

Αιχμές κατά KO_2 πουλιά είναι εύκολο στην εγκατάσταση και εξαιρετικά udobno.Montazhat των αιχμές για την απώθηση των πτηνών πραγματοποιείται κατά μήκος της πληγείσας περιοχής από την επιβλαβή πτηνά, όπως ακίδα εναντίον των πτηνών εμποδίζει τα πουλιά να κουρνιάζουν στις zashttoto zoni.Predi αιχμές εγκατάσταση πουλί KO_2 καθαρό επιφάνειας και για τα οποία να κολλήσει τα προστατευτικά αιχμές, ανάλογα με τη μόλυνση μπορεί να χρησιμοποιήσει μια βούρτσα και τον καθαρισμό της επιφάνειας χρήση καθαρισμού preparat.Sled του ειδικού UV σταθεροποιημένο για υπαίθρια σιλικόνη για να κολλήσει σταθερά ενάντια αιχμές πουλί στην επιφάνεια.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των αιχμές για τα πουλιά:

Προστατευτική αιχμές δεν βλάπτει τα πουλιά τους απωθήσουν από περιοχές που φέρουν αιχμές, λόγω της αδυναμίας του περιστεριού ή άλλων πτηνών στη γη. Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική και ανθεκτική μέθοδο για τον έλεγχο των πουλιών θα λύσει το πρόβλημα με την προσγείωση των πουλιών για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Φυσικά έχει τη δική μειονεκτήματα του, όπως αν θα πρέπει να εγκατασταθεί σε δύσκολες περιοχές όπως στέγαστρα των παραθύρων που είναι ένα αγαπημένο μέρος για προσγείωση περιστέρια πρέπει να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των ορειβατών που δεν έρχονται φτηνός.

Προέλευσης: Πολωνία
 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: