Телефон 21 12340080

ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ, ΓΛΑΡΟΙ, ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΠΟΥΛΙΑ KO_3

Τιμή (Incl.tax):
6,10 €
Εκτός αποθέματος

Αιχμές για την προστασία από τα πουλιά περιστέρια KO_3-προστασίας, κοράκια, γλάροι και άλλα.

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 500712

Βάρος: 0.1000

Μάρκα на Παραγωγός: EU

Μοιραστείτε το προϊόν:

Αιχμές κατά τα περιστέρια, γλάροι, τα κοράκια και άλλα. πουλιά KO_3

Αιχμές για την προστασία από τα πουλιά KO_3 πρόληψη των επιβλαβών πουλιά όπως περιστέρια, γλάροι, τα κοράκια και άλλα. για πέρκα, φωλιά και βρώμικο εξωτερικές όψεις της προστασίας sgradi.Shipovete και την καταπολέμηση της στοιχεία KO_3 πουλί είναι κατασκευασμένο από UV-σταθεροποιημένο πολυκαρβονικό ως βάση και ένα ακίδα χάλυβα κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γαλβανισμένο stomana.Shipovete να πολεμήσουν και να KO_3 zashttoto πουλιών είναι στοιχεία μήκος 50 cm. τρεις σειρές από αγκάθια ή 60 κομμάτια αιχμές για την προστασία και την καταπολέμηση πουλί ενός γραμμικού metar.Shipovete για zashttoto και την καταπολέμηση πτηνών που προστατεύονται KO_3 περιοχή πουλί Oklo 22 εκατοστά είναι κατάλληλα για την εγκατάσταση και την προστασία των πουλιών της επιφάνειας μέσου, όπως φράχτες, κλιματιστικά, διαφήμιση διαφημιστικές πινακίδες, κάτω από περβάζια παραθύρων και άλλα.

Διαστάσεις των ακίδων κατά KO_3 πουλί

αριθμό των γραμμών αιχμές για τα πουλιά: 3 Προστατευόμενη πλάτος των αιχμές για τα πουλιά: 22 εκατοστά πλάτος Βάσης της βάσης των αιχμές για τα πουλιά: 2 εκατοστά αιχμές μήκους για τα πουλιά: 11,5 εκατοστά αιχμές διαμέτρου για τα πουλιά: 1,3 mm Μήκος ενός αιχμές στοιχείου πουλί: 50 εκ Αριθμός αιχμές σε ένα ή δύο στοιχεία LM 60 εγγραφές μεταλλικά καρφιά για τα πουλιά εγγύηση υλικού: 12 χρόνια.

Εγκατάσταση των αιχμές κατά KO_3 πουλιών:

Αιχμές για την καταπολέμηση και την προστασία κατά των πτηνών KO_3 να καθοριστεί γρήγορα και εύκολα εξαιρετικά udobno.Shipovete για την καταπολέμηση και την προστασία από τα πουλιά εγκαθίστανται κατά μήκος των προσβεβλημένων πουλιών περιοχή, όπως αιχμές εναντίον των πτηνών παρεμβαίνουν με τα πουλιά να κουρνιάζουν για τους τόπους όπου είναι εγκατεστημένα αιχμές πουλί . Πριν από την εγκατάσταση αιχμές πουλί KO_3 καθαρίσετε επιφάνεια του πηγαδιού στο οποίο θα κολλήσετε τις προστατευτικές αιχμές ανάλογα με την μόλυνση μπορεί να χρησιμοποιήσει μια βούρτσα και καθαρισμού καθαρισμού επιφάνειας preparat.Sled χρησιμοποιούν ειδικό UV σταθεροποιημένο για υπαίθρια σιλικόνη για να κολλήσει σταθερά ενάντια αιχμές πουλί να επιδιορθώσετε περιοχή .

 

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των αιχμές για τα πουλιά:

Τα κύρια πλεονεκτήματα είναι ότι δεν χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά και εντομοαπωθητικά που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα. Πρόβλημα με τα πουλιά επιτρέπεται διαρκή και αποτελεσματική αιχμές δεν απαιτούν συντήρηση και προμήθειες.

Μειονεκτήματα είναι ότι δυσπρόσιτα σημεία θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του alpinisti.Vazmozhno καθαρά αισθητική σας ενοχλήσει κατά την εγκατάσταση περβάζια των παραθύρων και εξωτερικών όψεων αν και δεν είναι ιδιαίτερα ορατό.

Προέλευσης: Πολωνία

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: