Телефон 21 12340080

3Μ ΚΙΤ ΞΕΘΑΜΠΩΜΑΤΟΣ - ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΦΑΝΑΡΙΏΝ 39073

Τιμή (Incl.tax):
46,80 €
Εκτός αποθέματος

3Μ ΚΙΤ  ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΦΑΝΑΡΙΏΝ

Περιγραφη

Αριθμός καταλόγου: 39073

Βάρος: 0.2000

Μάρκα на Παραγωγός: 3M

Free delivery

Μοιραστείτε το προϊόν:

3Μ ΚΙΤ ΞΕΘΑΜΠΩΜΑΤΟΣ - ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΦΑΝΑΡΙΏΝ 39073

Το σύστημα αποκατάστασης φακού 3M Headlight 39573 είναι ειδικά σχεδιασμένο και επιλεγμένο από ειδικούς 3M για όσους θέλουν να καθαρίσουν και να ανανεώσουν τα παρμπρίζ και το ηλιακό φως στα αυτοκίνητά τους. Το κιτ περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να κρατάτε τους προβολείς του αυτοκινήτου σας με επαγγελματικό τρόπο. Για να χρησιμοποιήσετε το κιτ γυαλίσματος προβολέα 3M, δεν χρειάζεται να είστε πλοίαρχος, αλλά έχετε μόνο την επιθυμία και το χρόνο να επιστρέψετε τη λάμψη των προβολέων του αυτοκινήτου σας.

Οι προβολείς των αυτοκινήτων που παράγονται από πολυανθρακικό, το οποίο έχει εξαιρετικές ιδιότητες όπως η διαφάνεια, τη δύναμη και την αντοχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου αρχίζουν να καίγονται από τον ήλιο και άλλες ατμοσφαιρικές επιδράσεις. Οι κίτρινες και καμένες προβολείς επιδεινώνουν τον φωτισμό του προβολέα ειδικά τη νύχτα, καθώς πέφτει στο μισό, ανάλογα με το πόσο παχύ είναι το πολυανθρακικό. Αυτό είναι εμφανές όχι μόνο στα φώτα xenon αλλά και στα συνηθισμένα. Επιπλέον, χαλάει σημαντικά την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Για να χρησιμοποιήσετε το σετ γυαλίσματος προβολείς χρειάζεστε μόνο ένα απλό τρυπάνι ή σετ κατσαβίδι έχει όλα όσα χρειάζεστε συμβουλές, γυαλόχαρτο και οι ίδιοι πάστα κερί φώτα του αυτοκινήτου σας

Τι κάνει το κιτ γυαλίσματος προβολέα καυστήρα:

1 τεμ. Βάση δίσκου που συγκρατεί όλα τα μηχανήματα λείανσης και τα μαξιλάρια στίλβωσης

1 τεμ. Λεπίδα στίλβωσης με σκόνη Τελειώστε τη στιλπνότητα

6 τεμ. Γυαλόχαρτο P500

4 τεμ. Γυαλόχαρτο P800

1 τεμ. γυαλόχαρτο P3000

1 τεμάχιο Γυάλισμα πάστα προβολέα  Rubbing Compound 39005 (29,5 ml)

1 τεμ. Προστατευτική ταινία (ταινία χαρτιού) Προστασία στενών επαφών.

 

Τρόπος χρήσης του συστήματος αποκατάστασης φακού 39073:

Βήμα 1. Αυτό το βήμα είναι εξ ολοκλήρου προπαρασκευαστικό και αποσκοπεί στην προετοιμασία και καθαρισμό του προβολέα από τα ακατέργαστα σωματίδια.

Πλένετε τους φακούς των προβολέων με ένα συνηθισμένο απορρυπαντικό και νερό. Απαιτούμενα ταινία γύρω από τους λαμπτήρες με προστατευτικό πράσινο ταινία, έτσι ώστε να κρατήσει τα φτερά, το καπό και τον προφυλακτήρα από τυχαία ζημία, όταν το γυάλισμα.τοποθετήστε το πλάκα συγκράτησης στην άσκηση ή τρυπάνι. Τοποθετήστε καλά-κίτρινο P500 λειαντικά θήκη του δίσκου.χρησιμοποιήστε για έως μέτρια πίεση, δεν χρησιμοποιούν περισσότερο από 1200 -1600 περιστροφές αρχίσει θεραπεία με προς τα εμπρός και προς τα πίσω κινήσεις σε νέφωση και καίγονται επιφάνεια, γρατσουνιές στο φακό του φάρου. Όταν ο δίσκος είναι φθαρμένος, αντικαταστήστε τον με ένα νέο. Αφού τελειώσετε, καθαρίστε το φως με ένα πανί βαμβακιού ή μικροϊνών. Μετά τον καθαρισμό του προβολέα, εξετάστε προσεκτικά την επιφάνεια. Αν δεν έχετε καθαριστεί καλά κιτρίνισμα / συσκότιση συνεχίσει να εργάζεται με το κίτρινο P500 δίσκο, ενώ το κιτρίνισμα / αποχρωματισμός εξαφανίζεται εντελώς. Μετά από αυτή την αγωγή ο φάρος πρέπει να είναι εντελώς ομοιόμορφο λευκό ματ επιφάνεια, η οποία είναι ένα σημάδι ότι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο δεύτερο βήμα.

Βήμα 2. Διευκρίνιση και προετοιμασία για επικόλληση

Αντικαταστήστε το κίτρινο P500 δίσκο με P800 φλούδα postavetego λειαντικών δίσκων σφιχτά κατά του κατόχου. Χρησιμοποιώντας ήπια έως μέτρια πίεση, ξεκινήστε την άλεση του προβολέα. Πηγαίνετε αρκετές φορές καθ 'όλη τη φάρο για τη μείωση γρατσουνιές και αν ο δίσκος έχει φθαρεί και να σταματήσουν να τριφτεί να την αντικαταστήσει με νέο P800. Καθαρίστε τους προβολείς λευκής σκόνης που εμφανίζεται λόγω λείανση διαδικασία P800 δίσκου στόχο να εξαλειφθούν όλα χονδροειδή γρατσουνιές. Δείτε φάρος καλύτερα αν  γρατσουνιές συνεχίσει λείανση P800 δίσκο μέχρι να εξαφανιστούν δεν υπερβαίνουν την ταχύτητα του τρυπανιού ή τρυπάνι περισσότερα από 1200 έως 1600 gr. Υψηλής ταχύτητας θα βελτιώσει την ποιότητα των προβολέων μάλλον θα επιδεινωθεί και μπορεί να συμβεί pregravane το οποίο θα θέσει σε κίνδυνο το χειρισμό και τη στίλβωση των προβολέων.

Όταν εργάζεστε με τον λειαντικό δίσκο P800 είναι απολύτως φυσιολογικό να διανέμετε μια αρκετά μεγάλη ποσότητα λευκής σκόνης. Αυτό σημαίνει ότι η απομάκρυνση των καμένων τμημάτων του φάρακα είναι επιτυχής. Στη συνέχεια, αντικαταστήστε τον λευκό δίσκο P800 με το γκρι δίσκο P3000. Συνδέστε το σταθερά στο στήριγμα του δίσκου. P3000 είναι ένα γυαλόχαρτο νερού που σημαίνει ότι θα πρέπει να υγρανθεί το όμορφο φάρο με τη χρήση του νερού ψεκαστήρας γενναιόδωρα φάρο και P3000 δίσκο. Χρησιμοποιώντας ελαφριά έως μέτρια πίεση, ξεκινήστε τη λείανση για να μειώσετε τις γρατζουνιές από την προηγούμενη επεξεργασία. Αν η επιφάνεια του φάρου στεγνώνει, ψεκάστε ελαφρά με νερό. Κατά την επεξεργασία του προβολέα πρέπει να σχηματιστεί ένα λευκό στρώμα το οποίο είναι φυσιολογικό. Αν δεν εμφανιστεί, κάντε άλλες 4 έως 6 διαδρομές στον φακό αφού αρχίσει να εμφανίζεται η λευκή εναπόθεση. Εάν δεν εμφανίζεται, μετακινήστε 10-12 φορές πάνω από το φακό. Καθαρίστε με ένα μαλακό πανί και να δούμε αν βαθιές γρατσουνιές, βρέξτε την περιοχή με νερό και συνεχίστε την άλεση λειαντικά P3000 δίσκο

Βήμα 3 Επικόλληση του προβολέα σε λάμψη κρυστάλλου:

Αντικαταστήστε τον δίσκο λειαντικού νερού P300 με το γυαλιστερό μαξιλάρι πορτοκαλί αφρού στη θήκη. Βάλτε μια μικρή ποσότητα πάστας λείανσης 3Μ Τριβής για το πορτοκαλί μαξιλάρι αφρού. Πριν ενεργοποιήσετε το τρυπάνι ή το κατσαβίδι, ξεμπλοκάρετε το polarapath στον προβολέα. Κρατήστε στίλβωση pad επίπεδη στο φάρο, βερνίκι φάρος ενώ θόλωμα να αφαιρεθεί και η διαφάνεια βελτιώθηκαν σημαντικά. Εάν είναι απαραίτητο, επαναλάβετε 15-16 φορές κατά το στίλβωμα του προβολέα σε κρυστάλλινα. Τέλος, αφαιρέστε την πράσινη ταινία και καθαρίστε τους φακούς χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί μικροϊνών. Πλύνετε τυχόν υπολείμματα από τους προβολείς χρησιμοποιώντας ένα καθαριστικό και ένα μαλακό, καθαρό πανί.

 

Παράδοση:
Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex σε κάθε σημείο στην Ελλάδα

Οι παραδόσεις γίνονται με courier Speedex εντός 3-5 εργάσιμων ημερών

Πώς και πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Οι παραγγελίες που έχουν γίνει μετά τις 15:00 μμ, καθώς και το Σαββατοκύριακο ή σε μέρες αργιών θα επεξεργαστούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε πόσο καιρό θα παραδοθεί το δέμα μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα 


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψετε ή ανταλλαγή, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Διατήρηση καλή παρουσίαση (το προϊόν δεν έχει σπάσει, γδαρμένο).
2. Δεν υπάρχει καμία ζημία που προκλήθηκε από κακή χρήση.
3. άθικτη αρχική συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ σε περίπτωση που τους είχε συμπεριληφθεί.
4. Το κόστος μεταφοράς για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη. (Σε περίπτωση επιστροφής των πελατών εμπόρευμα πληρώνει 1 χρέωση courier αντί για 2 τελών για τις μεταφορές και στις δύο κατευθύνσεις).
ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ
Τραπεζικό έμβασμα - εισάγετε το πλήρες όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού και το IBAN (αριθμός λογαριασμού). Η πληρωμή θα ακολουθήσει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της επιστροφής σας σε εμάς.

 
 
 
 

 

Send us inquiry: